Gróbska husacina u Jajcaya, Bratislava
Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku
Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:
Každý má rád inú kačku. Niekomu chutí do chrumkava prepečená, inému zas taká tá s jemnučkým mäskom ako zamat. A potom sú aj takí, ktorí dávajú prednosť korenistej chuti. Jedno je však isté – najlepšia kačka je tá, ktorá je pripravená podľa prastarej grobskej receptúry. A s láskou, samozrejme...
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac
Kúsok od kostola, v malebnej dedinke Slovenský Grob, stojí domček ako z rozprávky. Možno na pohľad vyzerá úplne obyčajne, no verte, že taký obyčajný nie je. Pečená kačka či hus z domu uja Jajcaya rozvoniava na poriadnu diaľku! A teraz môže rovnako voňať aj priamo na stole u vás doma, vo firme či kdekoľvek v rámci Bratislavy a blízkeho okolia.
Ujo Rudo Jajcay mal babičku, ktorá ako jedna z prvých začala piecť v Grobe husacinu. Ujo Rudo, ešte ako dieťa, sa teda už od malička motal svojej babke pod nohami, keď ona piekla v kuchyni preslávené dobroty. Spolu so svojim kamarátom veľakrát postávali na ulici a volal k nim domov okoloidúcich, aby sa na husacinku či kačacinku zastavili.
Tradičná receptúra na pečenú kačicu a hus sa v ich rodine dedí z pokolenia na pokolenie. A ich hody boli vždy tak dobré, že sa o nich chyrovalo široko-ďaleko. A ľudia chodili a chodili, až sa stalo normálne, že sa u nich v dome ocitli úplne cudzí ľudia pri jednom stole, ktorí počuli od známych svojich známych, že v ich dome robia skvelé lokše, kapusta z ich hrncov je snáď najšťavnatejšia na svete a to mäsko, to je vraj jedna báseň!
Skúste si to len predstaviť – prísť k sebe domov a mať na stole hotovú kačku alebo hus. A to ste ani nemuseli stáť pri hrncoch a pekáčoch celé hodiny! A ich vôňa, tá vám pripomenie atmosféru starých čias a detstva, kedy ste jedli takú dobrú kačku alebo hus, akú dokázala pripraviť len vaša stará mama...
Karpatské námestie 7770/10A
83106 Bratislava-Rača
Slovensko
0940 232 488