Reštaurácia Element - Jajcay, Bratislava – Ružinov
Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku
Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:
Mäsko z jahňaťa alebo kozľaťa chovaného na farme a pečeného na drevenom uhlí je veľmi jemnné a chutné. Receptúra je stará, tradičná a pochádza z rodinných klenotov z Chorvátskeho Grobu. Mäsovú dobrotu s kváskovým chlebíkom a vínkom z Limbachu si môžete vychutnať spolu s priateľmi buď v bratislavskej reštaurácii Element, alebo si ju môžete zobrať so sebou na rodinnú či firemnú akciu.
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac
Za otvorením reštaurácie Element stojí Rudolf Jajcay zo Slovenského Grobu, ktorý zožal u zákazníkov nesmierny úspech pri domácich kačacích a husacích hodoch. O spokojnosti zákazníkov hovoria ich recenzie a fantastické hodnotenia. Tentokrát si pre vás pripravil výnimočnú ponuku vo forme pečených jahniat a kozliat.
Ujo Rudo Jajcay mal babičku, ktorá ako jedna z prvých začala piecť v Grobe husacinu. Ujo Rudo, ešte ako dieťa, sa teda už od malička motal svojej babke pod nohami, keď ona piekla v kuchyni preslávené dobroty. Spolu so svojim kamarátom veľakrát postávali na ulici a volal k nim domov okoloidúcich, aby sa na husacinku či kačacinku zastavili.
Tradičná receptúra na pečenú kačicu a hus sa v ich rodine dedí z pokolenia na pokolenie. A ich hody boli vždy tak dobré, že sa o nich chyrovalo široko-ďaleko. A ľudia chodili a chodili, až sa stalo normálne, že sa u nich v dome ocitli úplne cudzí ľudia pri jednom stole, ktorí počuli od známych svojich známych, že v ich dome robia skvelé lokše, kapusta z ich hrncov je snáď najšťavnatejšia na svete a to mäsko, to je vraj jedna báseň!
Novootvorená reštaurácia Element s perfektnou polohou – hneď oproti budove spravodajskej televízie TA3. V lete si môžete pochutnať na skvelom jedle priamo na terase. Zaparkujete pohodlne rovno v areáli a problém nebude ani to, keď si so sebou vezmete svojho psíka.
Mlynské luhy 12
82105 Bratislava
Slovensko
+421 940 232 488