ZlavaDna.sk je super značka

Sme veľmi radi a hrdí, že ZlavaDna.sk dostala ocenenie Slovak SuperBrands 2016. Ocenenie sa udeľuje firmám, ktoré sú nie len populárne medzi zákazníkmi, ale ich kvalitu oceňuje aj odborná porota.

Možno ste si všimli na našich nových, jemne upravených kupónoch, nové logo – konkrétne SuperBrands :) Čo sa nám teda vlastne podarilo dosiahnuť? Ocenenie SuperBrands udeľujú každoročne slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council najlepším B2C spoločnostiam pôsobiacim na slovenskom trhu. Tento rok sa tejto pocty dostalo aj nám v ZlavaDna.sk. Týmto titulom sme sa zaradili medzi najlepšie slovenské značky.

Veľmi nás teší, že sme uspeli v nezávislom spotrebiteľskom prieskume spoločnosti GfK aj v hodnotení odbornej poroty. Znamená to, že je ZlavaDna.sk dospelou, obľúbenou a profesionálnou značkou. Za niečo viac ako 5 rokov sa nám podarilo vybudovať firmu s vyše 100 ľuďmi z ničoho – bez akejkoľvek pomoci štátu, investorov, alebo bánk. Vďačíme za to najmä našim partnerom a vám, našim zákazníkom. Preto vám právom patrí veľké ďakujeme.

Toto ocenenie vnímame aj ako záväzok voči zákazníkom, našim partnerom, ale aj zamestnancom. Ženie nás vpred, aby sme každý deň poskytovali kvalitnejšie služby.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Zdenko Hoschek

CEO

Zdenko Hoschek - spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Creative Web, s.r.o, do ktorej portfólia patrí najúspešnejší zľavový portál ZlavaDna.sk. Tú založil spoločne so svojim spolužiakom z vysokej školy Petrom Paškom.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: