Nová ZľavaDňa

Práve sme pre vás spustili úplne nový dizajn našich ponúk. Tak ako vo všetkom, čo robíme, aj pri tejto zmene sme sa držali najmä jednoduchosti. Zjednodušiť vám život, umožniť vám vyskúšať nové veci, cestovať a nájsť rýchlo to, čo potrebujete. Dúfame, že sa nám to podarilo :)

Takže lúčime sa so starým vzhľadom ponúk...

...A vítame nový

 

Čo sa (ne)zmenilo?

Naše hlavné motto, "maximálny zážitok za minimálnu cenu", sa nezmenilo. Stále u nás nájdete najväčší výber najvýhodnejších zážitkov, ktoré kúpite rýchlo a pohodlne.

Ani v novom dizajne ponúk nechýbajú všetky podstatné informácie o zážitku/produkte, platnosť kupónu, spôsob využitia, hodnotenia zákazníkov, fotky, či mapa. Všetky informácie sme ale usporiadali tak, aby ste to najdôležitejšie mali hneď na očiach, a vedeli sa tak čo najľahšie rozhodnúť.

 

Veľké a ešte reálnejšie fotky

V úvode každej ponuky teraz nájdete veľkú širokouhlú fotografiu. Niekoľko týždňov pred spustením nového dizajnu sme usilovne fotili u stoviek našich partnerov, aby ste mali vždy čo najreálnejší pohľad na daný pobyt, zážitok či produkt.

Ďalšou novinkou sú symboly, v ktorých pre vás vždy vyberáme najväčšie výhody danej ponuky a jej zameranie, takže napríklad hneď uvidíte, že sa hotel špecializuje na wellness služby, je vhodný pre rodiny s deťmi alebo sa nachádza priamo v centre mesta.

Všetky varianty ponúk nájdete prehľadne pod sebou a môžete si zvoliť ľubovoľný počet kupónov z každej bez toho, aby ste sa museli počas nákupu vracať späť.

Aj z našich zákazníckych prieskumov vyšlo, že najdôležitejšie sú pre vás reálne fotky a hodnotenia skutočných zákazníkov a preto nesmú v novom dizajne chýbať. Najmä do ponúk z oblasti cestovania, reštaurácií a zážitkov sme pridali aj aktivity v okolí kúpeného kupónu, aby vám nič neuniklo.

Čo myslíte, je to zmena k lepšiemu? Budem veľmi rád, keď náš nový dizajn ohodnotíte v krátkom hodnotiacom formulári, na ktorého konci budete zaradení do súťaže o kredit 50 € na nákup na ZľavaDňa. Alebo nám napíšte váš názor priamo tu v komentároch.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Zdenko Hoschek

CEO

Zdenko Hoschek - spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Creative Web, s.r.o, do ktorej portfólia patrí najúspešnejší zľavový portál ZlavaDna.sk. Tú založil spoločne so svojim spolužiakom z vysokej školy Petrom Paškom.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: