ZľavaDňa opäť medzi najlepšími. Druhýkrát sme získali ocenenie SuperBrands

Deň čo deň, mesiac čo mesiac, jednoducho neustále pracujeme na tom, aby ste mali spolu s nami krajší život plný cestovania, objavovania či zábavy. Sme veľmi radi, že túto snahu oceňujete vy, naši zákazníci, ale aj odborná porota, vďaka čomu sme už druhý rok po sebe získali ocenenie SuperBrands.

Ocenenie SuperBrands udeľujú každoročne slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council najlepším firmám pôsobiacim na slovenskom trhu. Tento rok sa nám ho podarilo obhájiť a získať ho druhýkrát po sebe.

V roku 2016 sme toho stihli naozaj veľa. Zmenili sme logo a s ním aj našu vizuálnu identitu, zmenili sme aj dizajn stránky. Spravili sme množstvo funkčných zmien, ktoré ste si možno ani nevšimli. Spustili sme úspešnú kampaň #ObjavteSlovensko, vďaka ktorej stále viac a viac z vás objavuje krásy našej krajiny. Popritom sme stihli prerobiť naše kancelárie. Bol to náročný, no úspešný rok. A toto ocenenie nás utvrdzuje v tom, že zmeny neboli zbytočné.

Rozdávame kredity

Keďže chceme tento úspech osláviť aj s vami, pripravili sme na dnešok kreditovú akciu. Ak dnes (26.4.) u nás nakúpite nad 50 eur, získate kredit 5 eur na ďalší nákup na ZľavaDňa. Ak nakúpite nad 100 eur, získate kredit až 10 eur na ďalší nákup na ZľavaDňa. Akcia platí len do polnoci, kredity vám pripíšeme ihneď a ich platnosť je 14 dní.

Verím, že si takto naše ocenenie užijete aj vy :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Zdenko Hoschek

CEO

Zdenko Hoschek - spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Creative Web, s.r.o, do ktorej portfólia patrí najúspešnejší zľavový portál ZlavaDna.sk. Tú založil spoločne so svojim spolužiakom z vysokej školy Petrom Paškom.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: