Takto vyzerala ZlavaDna.sk na začiatku

Nie sme síce Google či Facebook (raz budeme väčší!), no aj ZlavaDna.sk prešla od svojho vzniku veľkými zmenami. Hoci má len niečo cez 4 roky, na jej vylepšovaní a funkcionalite pracujeme každý deň. Niektoré zmeny sú kozmetické, iné zásadné, no všetky sú dôležité. Pozrite si aspoň tie najzásadnejšie, ktoré významne ovplyvnili jej súčasný vzhľad.


2010 - začíname

Písal sa rok 2010, vonku bolo upršané jesenné počasie a ZlavaDna.sk uzrela svetlo sveta v dizajne. Zaujímavosťou je, že základná štruktúra na stránke zostala viac menej rovnaká, menila sa hlavne jej grafická podoba. Chalani na IT to asi spravili super. Náš prvý „flat design“ nie je úplne na zahodenie a uchytil by sa možno aj dnes :)


Prvá zmena už po pol roku

Veľa vody v Dunaji nepretieklo a na stránke sme spravili prvé vážnejšie zmeny. Kompletne sa vzhľad jednotlivých zliav – upravila sa lišta, prehľad základných informácií a tlačítko kúpiť dostalo dnes už známu zelenú farbu. Pribudlo rozdelenie zliav podľa mesta, čo bola veľmi šikovná fičúra fungujúca aj dnes. Našťastie sme zladili aj červeno-ružovú na našej stránke, takže to už nebol taký farebný mišung. Useknutá lišta dnes vyzerá trochu exoticky, vtedy sme to ale považovali za coolový nápad :)


Na scénu prichádzajú kategórie

Rok 2012 nepriniesol koniec sveta, no udialo sa niečo zásadnejšie. Na našej stránke pribúdajú kategórie. Od tohto momentu ste sa už nemuseli prehrabávať v dlhom zozname zliav, stačilo si kliknúť na kategóriu, ktorá vás zaujímala. Kvôli tejto novinke sa (našťastie) zmenila horná lišta a drobné grafické zmeny nastali aj v detailoch zliav.


Súčasná podoba

Minulý rok dostala ZlavaDna.sk viac menej súčasnú podobu. Nedávno síce pribudlo hodnotenie partnerov či náš blog, ktoré na obrázku nižšie už vidíte, ale všetko zásadné z hľadiska dizajnu sa spravilo na začiatku roka 2014. Vrchná lišta sa upravila do dnešnej podoby, spresnili sa kategórie a základné informácie o zľavách sa sprehľadnili. Na stránke sa prvý krát výraznejšie zmenil odtieň šedej v pozadí.


Cesta nekončí

Nikdy nebudeme na konci cesty, pretože na zlepšeniach treba makať bez prestávky. Táto práca pre vás nás však teší, baví a napĺňa. Keďže ste stále s nami, dúfame, že ideme aspoň trošku správnym smerom. Ako bonus za vašu dôveru tu pre vás máme drobnú ukážku toho, akým smerom sa možno posunieme. Potichu sme spustili na náhodne vybraných návštevníkov nový dizajn hlavnej stránky. Ešte ho testujeme, takže sme veľmi zvedaví aj na váš názor.


Na záver máme pre vás bonus. Zopár exotických špeciálov stránky, z ktorých niektoré boli aj reálne použité. Ktorý sa vám páči najviac?





Sme sami zvedaví, ako bude ZlavaDna.sk vyzerať o rok, dva či tri :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: