Výsledky veľkého prieskumu hotelierov, zákazníkov a hotelových škôl

Po úspešnom prieskume v gastro segmente, sme sa chceli venovať aj problematike hoteliérstva. Na jeseň roku 2015 sme preto spustili veľký prieskum o cestovnom ruchu na Slovensku, do ktorého sa zapojilo vyše 100 hotelov zo Slovenska a Českej republiky, 7 000 zákazníkov a viac než 700 študentov z odborných stredných škôl zameraných na služby. Výsledky prieskumu sme prezentovali na Konferencii ZlavaDna.sk o cestovnom ruchu a v skrátenej podobe vám ich prinášame v prehľadnej infografike.


 


Ak chceme rozumieť výzvam, ktorým čelia naši partneri v hoteliérstve, musíme sa ich na to nielen pýtať, ale aj pristúpiť k tomu komplexnejšie. Práve preto sme sa pustili do veľkého prieskumu, kde sme zapojili viacero skupín s cieľom zistiť aktuálnu situáciu v cestovnom ruchu na Slovensku. Výsledkom je množstvo zaujímavých dát, z ktorých môžu čerpať všetky zainteresované skupiny.

 

Výsledky prieskumu sme prezentovali na Konferencii o cestovnom ruchu, ktorú sme 19.1. organizovali v Novom Smokovci aj za účasti hotelierov. Na konferencii sa zúčastnili aj externí rečníci, konkrétne Ľuboslav Blaho, ktorý stál za vznikom najoceňovanejšej reštaurácie na Slovensku Fou Zoo, dlhoročná HR odborníčka Erika Koklesová, ale aj someliér roka 2012 Róbert Páleník.




 


Hĺbkové dáta ešte spracovávame a v dohľadnej dobe z nich pripravíme dokument, ktorý sprístupníme všetkým našim partnerom. Zatiaľ si môžete pozrieť najzaujímavejšie zistenia v našej infografike.

 

Celú infografiku si môžete stiahnuť ako PDF.

Prečítajte si aj: Výsledky prieskumu: Ako sa stravujú Slováci v našich reštauráciách

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Nikolaj Tzankov

B2B Marketing Specialist

Nikolaj sa venuje B2B marketingu a komunikácii s partnermi. Rád píše blogy a vyrába infografiky. Vyštudoval marketing a zaujíma sa o novinky zo sveta marketingu. Má rád dobré jedlo a šport.

Ďalšie články z kategórie Trendy: