Hľadáte špičkový personál? Využite teraz zvýhodnenú cenu inzercie na Profesia.sk

V týchto dňoch prichádza k vytúženému uvoľňovaniu opatrení. Znamená to, že vo svojich prevádzkach môžete po dlhých mesiacoch konečne privítať návštevníkov v pomerne voľnejšom režime. Reštaurácie môžu obslúžiť svojich zákazníkov už aj v interiéri a  hotelom sa okrem iného otvárajú wellness zóny. Práve pri tejto príležitosti sme sa rozhodli  pre vás, našich partnerov, dať do pozornosti zaujímavú ponuku od spoločnosti Profesia. Návštevníci sa už isto nevedia dočkať kedy zavítajú do vašej prevádzky a na to sa treba riadne pripraviť. Šikovný personál, ktorý ich s úsmevom privíta, je podľa nás veľmi dôležitý. Od našich zákazníkov vieme, že usmievavá čašníčka dokáže reštaurácií zdvihnúť hodnotenie o nejednu hviezdičku :) No a práve s tým vám radi pomôžeme.

Najväčší pracovný portál Profesia momentálne spúšťa veľmi zaujímavú kampaň s názvom Profesia pomáha, o ktorej by ste mali počuť. 

Pomáha v nej práve HORECA segmentu, ktorý bol počas pandémie najviac zasiahnutým odvetvím, čo sa nepochybne prejavilo aj na pracovnom trhu. Prevádzkam, ktoré toto náročné obdobie vydržali chcú pomôcť nájsť si kvalitný personál cez výhodnejšiu cenu inzercie na svojom portáli. 

Profesia.sk zvyhodnila cenu inzercie

Využiť ju môžete na inzerovanie pracovnej ponuky pre pozície: čašník, barman, kuchár, pomocný kuchár, pomocná sila do kuchyne, pizzér, recepčná, chyžná, nosič batožiny a ďalšie, ktoré sú na Profesia.sk zaradené v kategórií Cestovný ruch a gastro.

 

Čo všetko obsahuje špeciálna ponuka? 

 

  • Zvýhodnené zverejnenie 1 pracovnej ponuky na Profesia.sk na 30 dní

  • Zdarma logo v ponuke na podporu vašej značky

  • Celkovo môžete ušetriť až 55% oproti bežnej cene

Špeciálnu ponuku môžu firmy zo segmentu HORECA využiť do 31.5.2021.

Chcem sa dozvedieť viac

 

Pracovné pozície, na ktoré môžete využiť zvýhodnenú inzerciu:
Animátor voľného času, Barista, Barman, Concierge, Čašník, Čašník - izbová služba, F&B manažér, Hotelový nosič batožiny, Houseman, Chyžná, Krupiér, Kuchár, Lodník, Pizzér, Plavčík, Pomocná sila do kuchyne, Pomocný kuchár, Pracovník rýchleho občerstvenia, Predajca leteniek / zájazdov, Recepčná (Cestovný ruch), Someliér, Spa terapista, Správca ubytovacieho zariadenia, Sprievodca v cestovnom ruchu, Steward / Letuška, Šéfkuchár.

Vieme, že nájsť šikovného zamestnanca vie byť naozaj náročné. Dúfame preto, že vás táto špeciálna ponuka potešila a naplno tak využijete uvoľnenie opatrení na rast a stabilizovanie svojho biznisu. Prajeme vám tých najspokojnejších zákazníkov, ktorí sa k vám (aj vďaka špičkovému personálu) budú s radosťou vracať. 

Mimochodom, pre našich zákazníkov sme pripravili prehľadný zoznam nových pravidiel, s ktorými môžu rátať. 

         


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Tipy: