Nová aplikácia na overovanie kupónov - ZľavaDňa QR skener

Ak ste partnerom ZľavaDňa a overujete kupóny od vašich zákazníkov, tak Vám práve táto aplikácia vie ušetriť množstvo času.

Máme radi jednoduché veci, ktoré fungujú a vedia vám uľahčiť život. Preto sme vytvorili aplikáciu ZľavaDňa QR skener, ktorou označíte všetky kupóny 5x rýchlejšie ako inými metódami overovania (cez váš partnerský účet BIZ alebo cez web).


Čo je nové:
 

1. Rýchlejšie skenovanie

V dnešnej dobe sa zíde každá ušetrená minúta. S touto myšlienkou sme inovovali aplikáciu tak, že v praxi každý kupón po novom overíte o 2 sekundy rýchlejšie. Pri desiatkach až stovkách kupónov sú to celé minúty, ktoré sme vám ušetrili. To sa oplatí.


2. Podpora až 3 jazykov

Nová aplikácia ZľavaDňa QR skener vás privíta už pri prvom zapnutí jazykom, ktorý je pre vás najbližší. Hovorí po slovensky, česky a anglicky. Takže sa s ňou určite dohodnete. :) Aplikácia volí jazyk podľa jazyku vo vašom telefóne.


3. Jednoduchšie ovládanie

Využili sme naše skúsenosti a vaše pripomienky z používania predošlej verzii aplikácie. Vytvorili sme tak aplikáciu, ktorá je prehľadnejšia a ľahko v nej overí kupón aj vaše dieťa.


Teraz aj pre iPhone

S radosťou predstavujeme našu novú mobilnú aplikáciu pre všetkých majiteľov telefónov s odhryznutým jablkom v logu. Aplikácia ponúka všetko to, čo sme napísali vyššie. Už vás od nej delí len jeden klik. Nainštalujte si ju pre váš iPhone.

Ak ste náš nový partner, tak si v krátkom videu pozrite ako nainštalovať a používať aplikáciu ZľavaDňa QR skener pre Android:
 


Za prvý týždeň si novú aplikáciu nainštalovalo až 870 partnerov ZľavaDňa. Pridajte sa k nim a nainštalujte si ju teraz pre Android alebo iPhone.

 


Pripravili sme aj krátke návody vhodné napríklad pre vašich zamestnancov, kde vidia krok za krokom ako funguje overovanie kupónov aplikáciou ZľavaDňa QR skener. Pozrite si návod pre Android alebo iPhone.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Nikolaj Tzankov

B2B Marketing Specialist

Nikolaj sa venuje B2B marketingu a komunikácii s partnermi. Rád píše blogy a vyrába infografiky. Vyštudoval marketing a zaujíma sa o novinky zo sveta marketingu. Má rád dobré jedlo a šport.

Ďalšie články z kategórie Tipy: