Výsledky prieskumu o cestovnom ruchu na Slovensku

Tak ako minulý rok, aj tento január sa stretli hotelieri z celého Slovenska na Konferencii ZľavaDňa, aby spoločne zhodnotili uplynulý rok v cestovnom ruchu a identifikovali jeho najväčšie výzvy do budúcna. Druhý ročník konferencie obohatil aj medzinárodne uznávaný rečník z Veľkej Británie, Sukhi Wahiwala.

 

Konferencia sa uskutočnila 23. januára v Hoteli Lesná za účasti približne 60 hotelierov. Hlavnými témami bolo zhodnotenie roka 2016, udržanie si zákazníkov, trendy v marketingu, ale aj krízový manežment hotela. Hlavným ťahákom konferencie bol Britský multimilionár, podnikateľ, kouč i mentor v jednej osobe, Sukhi Wahiwala.

 

Súčasťou programu boli opäť aj dáta z najväčšieho prieskumu v cestovnom ruchu na Slovensku, ktoré organizovala ZľavaDňa v online prieskume na prelome rokov. Najdôležitejšie údaje si môžete pozrieť na tejto infografike:

 

Infografiku si môžete stiahnuť ako PDF.

 

Sme veľmi radi, že sa nám už druhý rok za sebou podarilo zorganizovať konferenciu, ktorá pomáha rozvíjať cestovný ruch na Slovensku. Takýmto rozvojovým aktivitám sa chceme venovať aj naďalej.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Nikolaj Tzankov

B2B Marketing Specialist

Nikolaj sa venuje B2B marketingu a komunikácii s partnermi. Rád píše blogy a vyrába infografiky. Vyštudoval marketing a zaujíma sa o novinky zo sveta marketingu. Má rád dobré jedlo a šport.

Ďalšie články z kategórie Trendy: