Novinky v partnerskom účte BIZ

Pripravili sme si pre vás niekoľko noviniek, ktoré vám uľahčia prácu v partnerskom účte a zjednodušia spoluprácu so ZlavaDna.sk.

1. Chat s operátorom

Potrebujete poradiť? Stačí nám napísať do chatu v pravom dolnom rohu vášho partnerského účtu (viď obrázok nižšie). Operátor zodpovie vaše otázky a pomôže vám vyriešiť prípadný problém. Naši operátori sú vám k dispozícii v pracovných dňoch Po - Štv: 8:00 do 22:00 a v Piatok od 8:00 do 17:00. Mimo týchto časov im môžete napísať správu do chatu a odpovedia vám hneď ráno v najbližší pracovný deň.

 

chat, helpdesk, partnerský účet, zlavadna.sk


Ak máte otázky ohľadne platieb a financií kontaktujte naše ekonomické oddelenie na čísle 0949 407 379 alebo napíšte na: faktura@zlavadna.sk. Finančné oddelenie je vám k dispozícii v pracovné dni od 8:00 do 16:00. Mimo týchto časov prosím kontaktujte vášho obchodného konzultanta.

Prečítajte si aj: TIP: Overujte kupóny 5x rýchlejšie

 

2. Ohodnoťte našu spoluprácu

Hodnotenie nájdete na hlavnej stránke po prihlásení v ľavej časti stránky pod menu (viď obrázok nižšie). Kliknutím na konkrétny smajlík môžete vyjadriť vašu spokojnosť s celkovou spoluprácou so ZlavaDna.sk – s prístupom obchodníka, s nastavením ponuky, s marketingovou podporou, s predajom a pod. Hodnotiť môžete kedykoľvek počas našej spolupráce. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšiť naše služby.
 

chat, helpdesk, partnerský účet, zlavadna.sk


3. Priebeh našej spolupráce

Pre uľahčenie našej spolupráce sme pre vás spracovali všetky fázy našej spolupráce od dohodnutia ponuky s obchodníkom až po jej vyplatenie po skončení akcie. Nájdete tam aj zopár užitočných tipov ako zlepšiť spoluprácu a ušetriť si čas. Grafiku si pozriete kedykoľvek vo vašom partnerskom účte, vpravo hore, kliknutím na zelené tlačidlo Priebeh Vašej akcie.
 

partnerský účet, zlavadna.sk, BIZ,cyklus dealu, priebeh akcie

 

4. Spolupracujete s nami po prvýkrát?

Pripravili sme pre vás prehľadný návod na stiahnutie s názvom „Priebeh našej spolupráce“, kde nájdete podrobne vysvetlené všetky kroky, ktoré vás čakajú počas spolupráce – od spustenia ponuky, počas ponuky, až po jej ukončenie a platby. Stiahnite si Priebeh našej spolupráce a dostaňte odpoveď na vaše najčastejšie otázky ohľadne priebehu spolupráce + ďalšie užitočné tipy ako overovať kupóny rýchlejšie mobilnou aplikáciou alebo spraviť vašu ponuku atraktívnejšou.

Prečítajte si aj: 10 bezplatných nástrojov, ktoré pomôžu vášmu biznisu

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Nikolaj Tzankov

B2B Marketing Specialist

Nikolaj sa venuje B2B marketingu a komunikácii s partnermi. Rád píše blogy a vyrába infografiky. Vyštudoval marketing a zaujíma sa o novinky zo sveta marketingu. Má rád dobré jedlo a šport.

Ďalšie články z kategórie Tipy: