TIP: Overujte kupóny 5x rýchlejšie

Každý partner má skúsenosť s overovaním kupónov po ich uplatnení zákazníkmi. Keďže sa snažíme zjednodušovať vašu prácu, máte teraz možnosť overiť všetky kupóny 5x rýchlejšie. Vďaka mobilnej aplikácii je to skutočne jednoduchšie v porovnaní s overovaním vo vašom partnerskom účte BIZ. Prečítajte si aké sú ďalšie výhody používania mobilnej aplikácie.

Niekedy sa našim partnerom stáva, že si nechajú overovanie kupónov na poslednú chvíľu až po skončení ponuky na ZlavaDna.sk. Po tom majú hlavu v smútku, pretože musia označiť niekoľko sto kupónov naraz. Pritom si stačí nainštalovať mobilnú aplikáciu ZlavaDna.sk QR skener a váš personál dokáže overiť kupón hneď po tom, ako mu ho zákazník odovzdá po príchode do prevádzky, alebo využije vašu službu.

 

Pravidelným overovaním kupónov mobilnou aplikáciou získate:

 

– automatické zálohové platby za označené kupóny,
– šetríte čas – označenie 100 kupónov mobilnou aplikáciu vám zaberie približne 5 minút,
– máte vždy prehľad o počte využitých kupónov,
– viac kvalitných hodnotení od zákazníkov – zákazníci majú tendenciu hodnotiť častejšie, keď im príde hodnotiaci mail hneď po využití kupónu (okamžité overenie kupónu aplikáciou) v porovnaní s tými, ktorým príde výzva po dlhšom časovom období, kvôli jeho neskoršiemu označeniu.

Vďaka okamžitému overeniu kupónov viete presne koľko zákazníkov prišlo v konkrétne časti dňa a tak viete hodnotenia lepšie priradiť k personálu, ktorý mal v tej dobe službu. Výhodou mobilnej aplikácie je aj to, že nemusíte sedieť za počítačom. Stačí mať po ruke smartphone.
Ďalšou výhodou je, že nemusíte zbierať papierové kupóny. QR kód ľahko naskenujete aj z mobilu, ak má zákazník kupón v PDF formáte, alebo v mobilnej aplikácii ZlavaDna.sk pre zákazníkov.

 Vedeli ste, že? až 60% zákazníkov si žiada kupón v elektronickej podobe (zdroj: dotazník ZlavaDna.sk 9/2015). Vyjdite zákazníkovi v ústrety a dajte mu možnosť prísť s kupónom v elektronickej podobe. Radi to zapracujeme do vašej ponuky. Uľahčíte tak nákup vašim zákazníkom, ktorí nemusia tlačiť kupón v papierovej podobe.

TIP: Stiahnite si návod ako označiť kupóny pre Android alebo iPhone.

Prečítajte si aj: 5 tipov pre zvýšenie a skvalitnenie hodnotení

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Nikolaj Tzankov

B2B Marketing Specialist

Nikolaj sa venuje B2B marketingu a komunikácii s partnermi. Rád píše blogy a vyrába infografiky. Vyštudoval marketing a zaujíma sa o novinky zo sveta marketingu. Má rád dobré jedlo a šport.

Ďalšie články z kategórie Tipy: