Najbláznivejšie adrenalínové zážitky

Chceli by ste prekonať svoje limity a zažiť skutočný úlet? Na ZľavaDňa máme pre vás tipy na rôzne bláznivé zážitky! Či už hľadáte originálny darček pre kamošov alebo by ste si radi spestrili dovolenku nevšednou aktivitou, prečítajte si naše tipy na zážitky, pri ktorých stúpa hladina adrenalínu nebezpečne vysoko.

Lietanie a zoskoky

Lietanie a zoskoky na ZlavaDna

Originálny spôsob, ako prekonať strach z výšky, čo poviete? :) Ak však chcete takýto zážitok venovať na narodeniny svojmu kamošovi bojkovi, asi si to pre istotu ešte premyslite.

Každopádne, obdivovať krásy Slovenska z výšky vás nikdy neomrzí. Pod vedením skúsených pilotov si môžete konečne splniť svoj detský sen o pilotovaní lietadla. Alebo na vlastnej koži vyskúšať zoskok z lietadla - či už sólo alebo v tandeme! Medzi obľúbené tipy na adrenalínové zážitky patrí aj let vetroňom, rogalom, paragliding, nezabudnuteľná romantika v balóne či extrémny bungee jumping. 

Lietanie a zoskoky
 

Adrenalínová jazda

Adrenalinova jazda na zlavadna

Adrenalín na kolesách, to je pravý darček pre všetkých fanúšikov motošportu. Svoje vodičské schopnosti si bez strachu z pokuty môžete preveriť na rýchlych športiakoch, pretekárskych formulách, motorkách či štvorkolkách. V ponuke na ZľavaDňa nájdete možnosť jazdy na najobľúbenejších pretekárskych okruhoch na Slovensku. Alebo si požičajte rýchly športiak či elektromobil a zažite zrýchlenie, ktoré vás pritlačí do sedadla.

Jazdy autom

 

Adrenalín na horách

Adrenalin na horach na zlavadna

Zdolať vzdialený vrchol alebo prekonať nástrahy prírody po horských cestách. Aj takto môže vyzerať výlet do prírody, ak milujete adrenalín. Skutočnú výzvu oproti “klasickej” turistike predstavujú Via Ferraty, teda istené cesty v náročnom teréne. U nás ich nájdete napríklad v Slovenskom raji. Tieto cesty plné rebríkov, lán a stupačiek sú rôznej náročnosti. Niektoré dokážete prejsť aj s deťmi, iné je nutné absolvovať v sprievode skúseného horského vodcu.

Lákalo vás niekedy vydať sa v Tatrách po neoznačených chodníčkoch? Len v doprovode certifikovaného profesionálneho sprievodcu sa môžete vydať aj po neznačených trasách a spoznať skutočnú surovú krásu našich hôr. Určite odporúčame absolvovať aj taký lavínový kurz, byť pripravený totiž určite nie je na škodu.

Via ferraty

 

Prečítajte si aj: Turistika pre všetkých: via ferraty aj túry so sprievodcom

Adrenalín vo vode

Adrenalin na vode na zlavadna

Ak sa vám umelé vlny či tobogan v aquaparku máli, máme pre vás tipy na napínavé vodné dobrodružstvá. Nasadnite s kamošmi do raftu a vyplávajte na rozbúrené vody našich slovenských riek. Môžete vyskúšať divoký splav Váhu, plavbu po umelom kanáli v Liptovskom Mikuláši alebo spoznať ramená Dunaja a krásnu prírodu všade naokolo.   

Všetky adrenalínové zážitky

 

 

Vyberáme pre vás tipy
na adrenalínové zážitky

 

Extrémny bungee jumping z 90 m v poľskom Chorzówe

Extrémny bungee jumping z 90 m v poľskom Chorzówe

Pozrieť ponuku

 

Zoskok z najvyššieho objektu na skákanie na Slovensku

Zoskok z najvyššieho objektu na skákanie na Slovensku

Pozrieť ponuku

 

Prejdite si prvú slovenskú via ferratu

Prejdite si prvú slovenskú via ferratu

Pozrieť ponuku

 

Tandemový zoskok + záznam z handy kamery

Tandemový zoskok + záznam z handy kamery

Pozrieť ponuku

 

Najväčšia lezecká stena na Slovensku

Najväčšia lezecká stena na Slovensku

Pozrieť ponuku

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: