Hodnotiť na ZlavaDna.sk sa oplatí. Za fotografiu môžete vyhrať každý mesiac

Na začiatku septembra sme predstavili úplne nové hodnotenia, ktoré vám a ďalším zákazníkom uľahčia rozhodovanie pri nákupe. Aby boli ešte hodnotnejšie, chceli sme od vás aj fotodokumentáciu a nie len tak zadarmo :) Každý mesiac budeme žrebovať desiatich výhercov, ktorý priložili k hodnoteniu aj fotografiu. Tu sú prví výhercovia za september.

storno v konte

Fotka môže povedať viac ako tisíc slov a preto by sme boli radi, ak budete k hodnoteniam prikladať aj fotografiu, ktorá vystihne vami testovanú prevádzku. Každý mesiac budeme žrebovať 10-tich z vás, ktorí získajú 10 € na nákup na ZlavaDna.sk. Za september nám prišlo veľa fotografií, z čoho sa veľmi tešíme. Fotky k hodnoteniam nám určite posielajte aj naďalej, oplatí sa :) A ako sme sľúbili, tu sú výhercovia, ktorým srdečne gratulujeme:

Tatiana Ďurkovská
Janka Mišíková
Patrícia Zelinková
Duška Rokosinyiova
Martina Kukolova
Marta Valentová
Bejuska66
Jana Siekeľová
Lucia Parnicka
Jakub Labaj


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Silvia Gonglíková

Marketing Manager

Silvia sa venuje online marketingu, komunikácii so zákazníkmi a podujatiam. Má rada veci s dušou, zvieratá, svoju rodinu a kamarátov. Za ZlavaDna.sk je ochotná sa aj pobiť. :) Po práci si rada sadne s kamarátmi na pohár kvalitného oroseného a poriadny steak.

Ďalšie články z kategórie Súťaže: