Našim hodnoteniam môžete veriť

Hodnotenia môžu písať iba zákazníci, ktorí si kúpili a využili zľavu cez ZlavaDna.sk. Vďaka tomu vieme, že naše hodnotenia vyplnili reálni zákazníci ako ste vy. Na ZlavaDna.sk zverejňujeme všekty hodnotenia - pozitívne i negatívne. Pre čo najlepší prehľad o aktuálnej kvalite poskytovateľa berieme do úvahy hodnotenia za posledný rok. Hodnotenia na stránke radíme podľa užitočnosti a aktuálnosti. Pred uverejnením na stránke prechádza každé hodnotenie schvaľovaním nášho starostlivého zákazníckeho servisu. Robíme tak preto, aby sme včas dokázali zareagovať na vašu spätnú väzbu. V prípade, že hodnotenie nespĺňa Kódex hodnotení, môže Vám byť zaslaná výzva na úpravu hodnotenia. Najčastejšie sa tak stáva z dôvodu nevhodného vyjadrovania, osočovania alebo nesúvisiaceho textového hodnotenia.

Ako vytvoriť hodnotenie užitočné pre všetkých?

Vyplňte všetky položky hodnotenia

Hodnotiaci formulár je prispôsobený kategórii poskytovateľa. Napríklad, pri reštauráciach sa vás budeme pýtať na kvalitu jedla, obsluhy, prostredia a jednoduchosť rezervácie. Vďaka vašim hodnoteniam získame skvelý preľad o kvalite prevádzky nielen pre zákazníkov, ale aj majiteľom konkrétnych podnikov. V prípade negatívneho hodnotenia tak môžu jednoduchšie odhaliť slabé stránky prevádzky a pracovať na ich zlepšení.

Napíšte textové hodnotenie

Nezabudnite na textové hodnotenia, ktoré budeme zobrazovať pri jednotlivých zľavách. Napíšte nám niekoľko viet o vašej skúsenosti, zaujímavostiach a detailoch. Pripojte aj užitočné informácie alebo tipy, ktoré môžu pomôcť ďalším zákazníkom. Vyhnite sa používaniu Vašich osobných údajov ako meno alebo telefónne číslo.

Pridajte fotografiu

Poteší nás, ak k hodnoteniu pripojíte aj fotografiu. Automaticky tým budete zaradený každý mesiac do žrebovania o 10 poukážok v hodnote 10 € na nákup na ZlavaDna.sk. Výhercov uverejňujeme pravidelne na našom blogu.

Kódex hodnotení na ZlavaDna.sk

Úprimnosť

Vážime si úprimné hodnotenia, preto žiadne nezmažeme - bez ohľadu na to či je pozitívne alebo negatívne. Objektívnosť hodnotení potrebujeme aj z vašej strany, aby mali všetci zákazníci ZlavaDna.sk skutočnú predstavu o každej zľave.

Relevantnosť

Nezabudnite, že na základe vášho hodnotenia sa budú rozhodovať ďalší zákazníci ZlavaDna.sk. Buďte čo najpresnejší a vyhnite sa obsahu, ktorý nesúvisí s daným podnikom alebo využitím zľavy.

Vyhnite sa nevhodným výrazom

Používajte spisovné výrazy a vyhnite sa vulgarizmom, nadávkam a osočovaniu.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Matus Klco

Marketing Director

Matúš vedie náš interný marketingový tím a zastrešuje spoluprácu s externými dodávateľmi. Obľubuje kampane s pozitívnou ROI a testovanie nových nástrojov. Rád cestuje, športuje, pozrie si dobrý film a vychutná dobré jedlo.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: