Dámy, máme návod, ako si užijete celý deň len pre seba + VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

Našimi kolegyňami, ktoré si dopriali niekoľko vzácnych chvíľ pre seba vďaka trom skrášľujúcim balíčkom, sa inšpirovalo 926 z vás. Svojim hlasovaním ste rozhodli, že najviac sa vám páčil balíček krásy v Ružinove, ktorý si užila naša kolegyňa Silvia. Výherkyňou tohto víťazného balíčka sa stala Zlatica Grigelová, ktorej gratulujeme. Výherkyňu budeme kontaktovať emailom. Vám ostatným ďakujeme za zapojenie sa do súťaže.

Víťazný balíček obsahuje:

Relaxačná masáž chrbta v Medicínskom centre Sempersa

Kompletné čistenie pleti v salóne inVisage

Nový svieži strih pre dámy v la touche SALON EXCLUSIVE

 

A o čo sa súťažilo?

Staré Mesto, Petržalka, Ružinov, v ktorej z týchto mestských častí je najviac žien túžiacich po skrášľujúcich procedúrach? Žien, ktoré by si rady vo svojej štvrti oddýchli a nechali sa rozmaznávať? Bez toho, aby sa museli naháňať a presúvať z jedného konca mesta na druhý? A mali pritom nový účes, žiarivý úsmev či dokonalú pleť?

Teraz máte jedinečnú možnosť ukázať, že ste jednou z týchto žien a chcete vyhrať len pre seba tri skrášľujúce procedúry vo vašej mestskej časti. Presne v tej, v ktorej vám to najviac vyhovuje. Len si predstavte, že nemusíte kombinovať a vymýšľať ako a kedy sa presuniete na masáž či na strihanie vlasov. Budete to mať všetko len pár ulíc od vášho domu či práce. Je to len na vás. :)

Naše tri kolegyne Veronka, Beuš a Silvia to vyskúšali na vlastnej koži. A my sme boli pri tom.  :)

 

SKRÁŠĽUJÚCI BALÍČEK STARÉ MESTO

 

Veronka má blízko do Starého Mesta, preto si vybrala skrášľujúci balíček práve v tejto mestskej časti. Najprv si zbehla pre nový účes do Štúdia Inzone na Sedlárskej ulici 5. S vynovenými vlasmi sa presunula na Čajakovú 25, kde si nechala ešte viac rozžiariť svoj krásny úsmev. Po dentálnej hygiene v zubnej ambulancii White Smile nasledovalo ošetrenie pleti takmer vo vedľajších dverách – v salóne Crystal Esthetic Clinic na Ľadovej 9.

Pozrite si video, ako si jednotlivé skrášľujúce procedúry užila.

 

Hlasujte tu

 

 

Tento balíček obsahuje:

Kompletné ošetrenie vlasov - umytie, maska, strihanie, stuženie, lakovanie a fúkaná v Štúdiu Inzone

Profesionálnu dentálnu hygienu s pieskovaním v zubnej ambulancii White Smile

Ošetrenie tváre v súkromnom medicínskom centre Crystal Esthetic Clinic

Chceli by ste byť na Veronkinom mieste? Hlasujte práve za tento balíček a vyhrajte jeho skrášľujúce procedúry ZADARMO!

Ak dostane balíček krásy zo Starého Mesta najviac hlasov, stáva sa víťazným a jedna z vás, ktorá za neho hlasovala, ho získa len pre seba.

 

SKRÁŠĽUJÚCI BALÍČEK PETRŽALKA

Beuš je srdcu blízko Petržalka, preto si svoj deň užila práve na druhej strane Bratislavy. Najprv sa nechala poriadne rozmaznať masážou v salóne Elegancehair na Šustekovej 10. Nenechajte sa zmiasť názvom, okrem úpravy vlasov sa v salóne venujú aj masážam či tetovaniu obočia. Ako znovuzrodená sa Beuš odviezla do Salónu IX. na Kopčianskej 8, kde jej účesu vytvorili romantické kadere vlasov. Na záver si nechala dentálnu hygienu vo Vienna Dental Clinic na tej istej ulici.

Video namiesto slov :)

 

Hlasujte tu

 

 

Tento balíček obsahuje:

Relaxačnú masáž chrbta v salóne Elegancehair

Strih a úpravu účesu v Salóne IX.

Dentálnu hygienu vo Vienna Dental Clinic

Chceli by ste byť na Beušinom mieste? Hlasujte práve za tento balíček a vyhrajte jeho skrášľujúce procedúry ZADARMO!

Ak dostane balíček krásy z Petržalky najviac hlasov, stáva sa víťazným a jedna z vás, ktorá za neho hlasovala, ho získa len pre seba.

 

SKRÁŠĽUJÚCI BALÍČEK RUŽINOV

Aj kolegyňa Silvia zamierila do mestskej časti, v ktorej býva – do Ružinova. Svoj deň začala, rovnako ako Beuš, relaxačnou masážou chrbta v Medicínskom centre Sempersa na Mliekarenskej 9. Uvoľnená sa v pohode presunula na Košickú 56 do salónu inVisage, kde sa jej vyškolené kozmetičky postarali o svieži vzhľad tváre. Na záver si nechala oživiť strih vlasov v salóne la touche SALON EXCLUSIVE na Drieňovej 1/F.

Silviin deň vo videu :)

 

Hlasujte tu

 

 

Tento balíček obsahuje:

Relaxačná masáž chrbta v Medicínskom centre Sempersa

Kompletné čistenie pleti v salóne inVisage

Nový svieži strih pre dámy v la touche SALON EXCLUSIVE

Chceli by ste byť na Silviinom mieste? Hlasujte práve za tento balíček a vyhrajte jeho skrášľujúce procedúry ZADARMO!

Ak dostane balíček krásy z Ružinova najviac hlasov, stáva sa víťazným a jedna z vás, ktorá za neho hlasovala, ho získa len pre seba.

 

HLASUJTE A VYHRAJTE TERAZ!

Súťaž prebieha od stredy 12.10.2016 do utorka 25.10.2016. Do súťaže sa zapojíte hlasovaním za jedno z troch videí, teda za jeden balíček v jednej mestskej časti. Pri hlasovaní uveďte svoj email, aby sme vás v prípade výhry mohli kontaktovať. Skrášľujúci balíček, ktorý získa najviac hlasov, sa stane víťazným. Výherkyňou sa stane tá z vás, ktorá hlasovala práve za tento víťazný balíček. Tak čo, vyhrá skrášľujúci balíček Staré Mesto, Petržalka alebo Ružinov? Rozhodnete vy! O víťaznom balíčku krásy, ako aj o výherkyni budeme informovať na FB ZľavaDňa.

Hlasujte tu

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie ZľavaDňa radí: