6+2 tipov na rodinné letné atrakcie

Nezabudnuteľná dovolenka je taká, na ktorú spomíname ešte dlho po návrate domov. No a zabaviť tých najmenších dá niekedy poriadne zabrať. Keďže vám na ZľavaDňa chceme prinášať vždy skvelé tipy na oddych aj dobrú zábavu, dnes tu máme niekoľko super letných zážitkov na nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku.

Zábava v aquaparku Trnava

aquapark Trnava rodinny vstup

Vodná zábava cez leto jednoducho nesmie chýbať. Zbaľte plavky, uteráky a užite si spoločnú zábavu v obľúbenom Aquaparku Trnava. Kým sa deti vybláznia v bazénoch a na zábavných atrakciách, rodičia si môžu dobre oddýchnuť v SPA zóne plnej relaxu.

V rámci našej ponuky na ZľavaDňa môžete navštíviť až 15 rôznych segmentov vo wellness či exteriérový a interiérový vodný svet. Teraz pre vás máme aj výhodné rodinné vstupné. 

 

Pozrieť Aquapark Trnava

 

 

Farma Východná - kŕmenie ovečiek aj ochutnávka syrov

Farma Vychodna

Farma Východná je najvyššie položené ekologické hospodárstvo na Liptove. Čaká vás parádna prehliadka, počas ktorej sa dozviete aj to, ako sa dojí mlieko alebo prečo majú miestne kravičky na farme kaderníctvo a pedikúru alebo prečo bývajú v hoteli :) Ochutnáte tie najčerstvejšie syry ešte predtým, ako poputujú do obchodov a samozrejmosťou je osobné stretnutie s farmárskymi zvieratkami. Z takéhoto dňa na farme Východná budú vaše deti určite nadšené! :)

 

Pozrieť Farma Východná


 

Zoologická záhrada Spišská Nová Ves

ZOO Spisska Nova Ves

Vedeli ste o tom, že táto zoologická záhrada sa pýši titulom najmenšia a najmilšia ZOO na Slovensku? Hoci je najmenšia, o zážitky tu naozaj nie je núdza :) Čaká vás tu viac ako 530 zvierat. Naživo sa môžete zoznámiť s takými šelmami ako puma americká, tiger ussurijský či rys ostrovid. Deti určite zaujme jazda na koni alebo rôzne ihriská, lanový park Monkeyland či celoročný pavilón Aquaterra s akvarijnými a teráriovými živočíchmi.

 

Pozrieť ZOO Spišská Nová Ves


 

Alex Park

Alex Park

V Spišskej Novej Vsi ešte chvíľku zostaneme. Chceme vám totiž predstaviť jeden z najväčších detských interiérových parkov na Slovensku! Alex Park sa rozprestiera na ploche 1 200 m², z toho viac ako 300 m je určených na hranie a zábavu.  Z miestnych aktrakcií sa vašim drobcom doslova zakrúti hlava :) Delová aréna, ihrisko, auto dráha, spider veža, party room pre dievčatá a chlapcov, tobogány, trampolíny, šmýkačky - to všetko pod neustálym dozorom animátorov.


Pozrieť Alex Park

 

Prečítajte si: Kam na dovolenku s rodinou cez leto 2021?

 

Ľubovniansky hrad a skanzen

Lubovniansky hrad a skanzen - vstup

Na Ľubovnianskom hrade sa stretávali poľskí a uhorskí panovníci, ukrýval poľské korunovačné klenoty a bol aj väzením slávneho dobrodruha a kráľa Madagaskaru -  Mórica Beňovského. Z hradnej veže môžete obdivovať nádherné výhľady na Vysoké Tatry, Pieniny, Spišskú Maguru a Levočské vrchy. Prehliadka vám zaberie asi 2 hodinky a na kávičku si môžete odskočiť do hradného Hostinca u Mórica. Určite odporúčame navštíviť aj skanzen pod hradom, kde spoznáte tradičnú ľudovú kultúru a architektúru horného Spiša a Šariša.

 

Pozrieť Hrad Ľubovňa


 

Vstup na hrad Beckov

Vstup na hrad Beckov

Ak vás láka história, určite nesmiete vynechať ani legendárny hrad Beckov, kde zažijete stredovek na vlastnej koži! Cez leto sa tu koná množstvo podujatí, na ktorých uvidíte zaujímavý program, ochutnáte dobové jedlá, osviežite sa v hradnej kaviarni a z hradného brala uvidíte nádherné výhľady na Považie. Dôraz je tu kladený na interaktivitu, takže toho vyskúšate naozaj veľa.

 

Pozrieť Hrad Beckov

 

 

BONUS: Hoplandia – nové detské centrum v Štiavnici

hoplandia banska stiavnica

Banská Štiavnica patrí medzi obľúbené dovolenkové destinácie. K mohým miestnym zaujímavostiam a zábavným atrakciam teraz pribúda aj Hoplandia - nové detské centrum zábavy. Ponúka 3 zóny, ktoré rozvíjajú detskú motoriku a vynaliezavosť. Vaši drobci sa tu priučia samostatnosti, ale tiež schopnosti fungovať v tíme. Nájdu tu aj vonkajšie ihrisko, kde sa naučia pravidlá premávky a rodičia si zatiaľ môžu posedieť v miestnej kaviarni.

Pozrieť Hoplandia

 

 

Skvelá zábava u našich susedov

Odskočte si za skvelými rodinnými zážitkami do Poľska. Máme pre vás tieto dva parádne tipy:

 

Zábavný park Rabkoland

Vstup do Rabkolandu

Len 30 km od hraničného priechodu Chyžné leží najväčší zábavný park Malopoľska. Obľúbený Rabkoland ponúka až 5 tématických zón, množstvo kolotočov, atrakcií a nájdete tu napríkald aj najmenšiu horskú dráhu v Poľsku. Ideálne sa tu zabavia deti vo veku 4 - 12 rokov (mimochodom, deti do 90 cm majú vstup zdarma).

 

Pozrieť Rabkoland

 

Kúpele Termy Szaflary

Termy Szaflary

Naše tipy na rodinné atrakcie zakončíme tak ako sme začínali - vo víre vodnej zábavy! :) Kúpele Termy Szaflary nájdete len 30 minút od hraníc. Ponúkajú až 970 m2 vodnej plochy, vnútorné aj vonkajšie bazény, množstvo trysiek, gejzírov i hydromasážnych lavíc. A hlavne liečivé pramene s výnimočným zložením. V našej ponuke máme aj výhodný celodenný rodinný vstup, navyše drobci do 120 cm majú vstup zdarma. Môžete sem zobrať aj starkých, seniori totiž majú na vstup tiež dodatočnú zľavu.

 

Pozrieť Termy Szaflary

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: