Zobraziť viac
Poloha hotela GOLFER*** je ideálna na strávenie príjemných chvíľ v kráse Kremnických vrchov. Hotel je hrdý na najvyššie hodnotenie spomedzi Baby friendly hotelov. Jeho reštaurácia na čele so šéfkuchárom z Francúzska kúzli špeciality, ktoré obohatia vaše emócie o nové kulinárske zážitky.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534757542112.jpg)
Hotel GOLFER*** otvoril reštauráciu s názvom „Ile de Ré“, ktorá ponúka špeciality francúzskej a slovenskej kuchyne, pod vedením Ing. Alexandre Koplewsky.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534759533903.jpg)
Alexandre pochádza z Francúzska, živil sa ako plukovník francúzskych vzdušných síl, v ktorých slúžil 25 rokov ako pilot – stíhač, ako dôstojník v rôznych sekciách štábov a nakoniec ako pridelenec obrany na Francúzskom veľvyslanectve v Bratislave. Alexandre Koplewsky síce svoj život od začiatku nezasvätil iba kuchyni ale v rámci jeho rôzneho pôsobenia po celom svete, spoznával rôzne národné kuchyne, ktoré sa stali preňho tou pravou inšpiráciou, raz ponúkať hosťom svoje špeciality.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534760011163.jpg)
Keď mu v hoteli GOLFER ponúkli zobrať vedenie reštaurácie hotela, najprv skúšal zaučiť mladých slovenských kuchárov francúzskej kuchyni. Nebolo to však podľa jeho predstáv.
Nakoniec sa rozhodol variť sám a ponúkať spektrum francúzskych jedál (napr. žabie stehno na provensálsky spôsob, slimáky na červenom víne, flambované foie gras s jablkami a hroznom, kura na pive, omáčky na rôzne spôsoby k mäsu a rybám…) Vznikol nový jedálny lístok a on sa postavil za sporák. Nebol vyučený ako reštauračný kuchár, zaškoloval sa sám ale mal šťastie získavať rady jedného z najlepších slovenských kuchárov Erika Volku, ktorý ho s láskavosťou učil triky kuchárskeho umenia.
Kačacie prsia so slivkovou omáčkou so špenátovo-zemiakovou knedľou
Francúzske čokoládové suflé
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534765014260.jpg)
Foie gras so sušenými slivkami podávané ako paštéta na teplý alebo studený spôsob
Slimáky na červenom víne
Žabacie stehienka na provensálsky spôsob s paradajkami a s cesnakom
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534767901365.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534768455534.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534771137025.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534772499847.jpg)
Možnosť objednať privátnu večeru na vežičke s výhľadom na kremnický hrad za doplatok 14 €
Hotel GOLFER*** je miestom celoročného vyžitia celkom po novom. Nachádza sa v nádhernej prírode Kremnických vrchov necelý kilometer od centra starobylého kráľovského baníckeho a mincovníckého mesta Kremnica. V hoteli je tiež k dispozícii domáce kino.
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534771925448.jpg)
/uploads%2Fzlavadna.sk%2Fdeal%2Fimages%2F2016%2F0122%2F14534773285296.jpg)