Banana! Vyžrebovali sme výhercov súťaží s Mimoňmi

Minulý týždeň sa u nás niesol v duchu Mimoňov. Týchto roztomilých žltých panáčikov sme si obľúbili natoľko, že sme pre vás pripravili hneď dve súťaže – jedna sa počas týždňa odohrávala na našej stránke a druhá víkendová bola na našom Facebooku.

Súťaže mali veľký úspech. Celkovo sa do nich zapojilo vyše 3 000 ľudí, za čo vám veľmi pekne ďakujeme. Takéto čísla sme ani nečakali :) Nižšie nájdete všetkých výhercov. Kontaktovať ich budeme priamo prostredníctvom e-mailu, zverejnili sme len prvú časť ich mailových kontaktov kvôli ochrane osobných údajov.

Všetkým súťažiacim ďakujeme a vidíme sa v kine, banana!

Výhercovia súťaže na ZlavaDna.sk: 3 x 3 lístky do ktoréhokoľvek kina na Slovenku získavajú alexander.brazda, miriama.segedyova a msz. 3 x filmový balíček pošleme súťažiacim vernarsky.matej, 5nikuska8 a papac.michal. 5 postavičiek Mimoňov vyhrali dusan.hetlerovic, branislav.bega, filipjanko.fj, dandy.reg a mrazovavanessa.

Výhercovia súťaže na Facebooku: Špeciálny mimoňský bowling vyhrala Janka Kosnáčová a obedový box s Mimoňmi dostane Alžbeta Vysočanová.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Súťaže: