Objavujte Slovensko a vyhrajte ceny v hodnote 9 000 Eur

Radi navštevujete rôzne kúty Slovenska? Spoznávate nové miesta, objavujete skryté krásy našej krajiny? Chceli by ste tento rok vidieť miesta, na ktorých ste ešte neboli? Žiadny problém. Vďaka našej súťaži s čokoládami Figaro sa stačí len odfotiť a hráte o množstvo vecných cien a pobyty od ZľavaDňa.

 

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na stránke Figaro.sk, kde si môžete pozrieť výber zaujímavých cestovateľských tipov. Podmienkou zapojenia sa do súťaže je, odfotiť sa pri týchto vybraných miestach s čokoládou Figaro a fotku nahrať na tejto stránke. Odmenou za cestovanie a fotografovanie vám bude množstvo vecných cien.

 

Pobyty, tablety, truhlica plná čokolád a rozprávková dovolenka v hodnote 3 000 eur 

Odmenou za zapojenie sa do súťaže je hneď niekoľko cien. Okrem dobrého pocitu z cestovania po Slovensku hráte každý týždeň o vybraný pobyt na Slovensku od ZľavaDňa aj tablet SAMSUNG Galaxy Tab A. Okrem toho je každá fotka zaradená do žrebovania o rozprávkovú dovolenku v hodnote 3 000 eur.

Viac informácií o súťaži a tipoch nájdete na stránke Figaro.sk.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: