Súťaž o estetické zväčšenie prsníkov s IEM: Jednej z vás sme splnili sen!

O takúto cenu sme ešte na ZľavaDňa nehrali. Exkluzívne v spolupráci s Inštitútom estetickej medicíny IEM mala jedna z našich zákazníčok možnosť vyhrať estetické zväčšenie prsníkov úplne zadarmo.

„Prsia sú symbolom ženskosti, no nie každú z nás obdarila príroda tou správnou veľkosťou. A hoci sa ženská krása nemeria rozmermi hrudníka, sebavedomie mnohých žien poznačili práve malé či žiadne prsia. Predstavte si, že krásne primerane veľké poprsie máte na dosah. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte estetické zväčšenie prsníkov v Inštitúte estetickej medicíny IEM úplne zadarmo alebo so zľavou 800 €.“ Takto znela úvodná myšlienka súťaže o zväčšenie prsníkov.

Podmienky tejto delikátnej súťaže boli stanovené MUDr. Helenou Ježovitovou z IEM, doktorkou roka 2015, ktorá si podľa nich vyberala vhodné kandidátky na operáciu. Z viac ako 400 zapojených žien, spĺňalo 104 súťažiacich nasledujúce kritéria:

- vek 18 rokov a viac

- s menšími vlastnými prsiami, po strate pŕs pôrodom či úbytkom váhy

- dlhodobo túžiaca po vkusne väčších prsiach 

- pripravená na zákrok a rekonvalescenciu 

- jednoducho taká, ktorej splníme sen

MUDr. Ježovitová vybrala následne 20 finalistiek, ktorých čakala osobná konzultácia: 

Katarína z Hlohovca, Patrícia z Trnavy, Lucia z Pezinka, Silvia z Banskej Bystrice, Simona zo Žiliny, Simona z Trenčianskeho Jastrabia, Lucia zo Štúrova, Michaela z Koštian nad Turcom, Martina zo Svätého Jura, Natália z Piešťan, Alexandra z Dunajskej Lužnej, Monika z Dolného Ohaja, Ivona z Komjatíc, Martina zo Selíc, Mária zo Zvolena, Mária z Púchova, Michaela V. (mesto neuviedla), Milada z Čadce, Adela zo Spišskej Novej Vsi, Petra z Liptovského Mikuláša. 

Na osobnú konzultáciu prišlo 15 finalistiek a prísnymi zdravotnými podmienkami prešlo 12 z nich.

A teraz sa dostávame k tomu najdôležitejšiemu z celej súťaže. Spolu s MUDr. Ježovitovou a majiteľkou IEM MUDr. Alenou Pallovou sme z 12 adeptiek vylosovali 1 jedinú šťastnú výherkyňu, ktorú práve teraz spoznáme vo videu:

 

 

Víťazke srdečne gratulujeme! Tešíme sa, že jej môžeme splniť sen a ďalším 19-tim finalistkám dať možnosť absolvovať zákrok so zľavou 800 €. Zákrok, pocity a dojmy výherkyne zdokumentujeme v rozhovore, ktorý zbúra všetky mýty o zväčšení poprsia a ukáže skutočný priebeh tejto operácie.

Výhra zahŕňa:

Augmentáciu oboch prsníkov silikónovými implantátmi
Bezplatnú úvodnú osobnú konzultáciu
Značkový implantát
Kompletnú pooperačnú starostlivosť - 24hodinové dohliadanie špecialistom
Kompletnú pooperačnú starostlivosť vrátane jednodňového pobytu v hotelovej izbe v priestoroch luxusného IEM
Poskytnutú stravu a pitie
Pooperačnú špeciálnu podprsenku
Preväzy

VIAC O OPERÁCIÍ PRSNÍKOV sa dozviete v ponuke, ktorú máme aktuálne na stránke 

Nakoľko je v hre estetické či korektívne zväčšenie prsníkov, ktoré podstupuje mnoho žien, zaujímala nás aj motivácia jednotlivých súťažiacich. Verte, nešlo o žiadne rozmary, mnohé dámy sa nám zdôverili so svojimi trápeniami a želaniami.

Veď posúďte sami:

„O väčších prsiach snívam už dlho. Ani v tehotenstve sa mi nezväčšili, čo ma dosť sklamalo. Chcela by som byť spokojná so svojím telom, keď sa pozriem do zrkadla. Oblečenie s výstrihom u mňa nehrozí. Ako sa hovorí, moje poprsie je ako "lentilky pod kobercom".  Všetky moje tri sestry majú krásne prsia len moje sa akosi stratili. Finančne si to nemôžem dovoliť, preto som sa zapojila do tejto súťaže, o ktorej mi povedala moja kamarátka a dúfam, že sa mi podarí splniť si svoj cieľ.“

„ ...lebo je to moja túžba. Mám hormonálnu poruchu, ktorá sa podpísala aj na mojom zovňajšku. Prsia mám veľmi maličké - nevyvinuté. Hanbím sa za svoje telo trpím už od svojho dospievania a to mám už pomaly 28 rokov.“

„Nakoľko som schudla 36kg zmizli mi prsia a teraz nie som vôbec spokojná priam sa hanbím sama pred sebou.“

Všetkých 20 finalistiek získa po konzultácii s MUDr. Ježovitovou získava zľavu 800 € na zákrok na klinike IEM. Držíme vám palce pri ceste za vaším snom a krajším poprsím.

O ďalšom priebehu súťaže vás budeme informovať.

Prečítajte si viac O PRAVIDLÁCH SÚŤAŽE


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: