Sme tu pre vás až do noci ;)

Najlepšie sa nakupuje večer v pohodlí domova, s vyloženými nohami, keď je dostatok času všetko si pozrieť a správne vybrať. No a preto sme predĺžili pracovný čas nášho zákazníckeho servisu.

Absolútne rozumieme tomu, že sa pri svojom nákupe potrebujete poradiť, spýtať sa doplňujúce otázky alebo vyriešiť problém so zatúlaným kupónom. Pre takéto prípady vám chceme byť čo najviac k dispozícii a preto sme predĺžili pracovnú dobu zákazníckeho servisu až do 22:00 každý pracovný deň. Všetky naše kontakty na zákaznícky servis nájdete TU. Najlepšie je však komplikáciám predchádzať a preto sme pre vás napísali užitočný blog o tom, ako ľahko vyriešiť najčastejšie problémy pri objednaní, alebo využití kupónov.

Tak nám neváhajte písať na online chat, volať alebo poslať e-mail, tím zákazníckeho servisu v podaní Lindy, Radky, Karin, Filipa a Jara je vždy pripravený pomôcť :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jaroslav Hrivnák

Vedúci zákazníckeho servisu

Jaro vedie náš zákaznícky servis, takže ste ho možno už aj osobne počuli cez telefón :) Po práci väčšinu voľného času trávi v spoločnosti svojho psíka Danyho. Zaujímavosťou je, že je bývalý profesionálny vojak, no dnes sa viac venuje folklóru.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: