Boli ste super, vidíme sa o rok

Pred 2 týždňami sme sa s mnohými z vás stretli osobne na Profesia days. Veľmi nás potešilo, že poznáte ZlavaDna.sk a využívate naše služby. Hlavným cieľom však bolo hľadanie práce a pre nás hľadanie nových kolegov. Musíme povedať, že ste boli super.

Z Profesia days sme si priniesli okolo 250 životopisov, čo je fantastické číslo. Ďakujeme za záujem o prácu u nás, veľmi si to vážime. Dúfame, že niektorí z vás budú naši budúci kolegovia :) Okrem stretnutia so skvelými uchádzačmi sme získali aj veľa zaujímavých podnetov. Pred podujatím sme mali malú dušičku, že nás ľudia nebudú poznať, no opak bol pravdou. Takže máme z celej akcie veľkú radosť.

Aby sme to však uzavreli úplne, musíme vyhlásiť aj víťazov súťaže s Profesia days. Vyžrebovaní šťastlivci sú Martina M., Ružena J., Yurii Ch., Martin D. a Katarína K. – ceny získali v tomto poradí. Neplánovane sme udelili aj 2 špeciálne ceny, za veľmi pekné a personalizované kupóny. Gabriele S. a Branislavovi B. sme za extra snahu pripísali kredit na ďalší nákup na ZlavaDna.sk

Výhercom gratulujeme a všetkým, ktorí nás navštívili na Profesia days, ďakujeme.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Diana Čekmeová

HR Manager

Dia sa v ZlavaDna.sk stará o Ľudské zdroje, talenty a rozvoj našich ľudí. Zaujíma sa o spokojnosť kolegov a internú komunikáciu. Neodmietne zaujímavé stretnutie s HR ľuďmi, či workshop z oblasti noviniek HR. Okrem toho si nájde čas na hory, tanec a priateľov :)

Ďalšie články z kategórie Súťaže: