Originálne darčeky pre zamestnancov

Radi by ste odmenili svojich zamestnancov za dobre vykonanú prácu počas roka? Zabudnite na obyčajné reklamné predmety. Darček pre zamestnancov totiž nemusí byť žiadna nuda! Máme pre vás zaujímavé tipy, s ktorými u kolegov zabodujete. Či už hľadáte darčeky na Vianoce, firemné narodeniny či inú významnú udalosť, na ZľavaDňa pre vás máme tipy na užitočné aj zaujímavé darčeky.

Darčekový poukaz na nákup

darcekovy poukaz na nakup na ZlavaDna

Obľúbená voľba je venovať svojim kolegom darčekový poukaz na nákup v obľúbenom obchode či e-shope. Väčšina obchodov dnes už bežne ponúka poukazy v rôznych hodnotách alebo percentuálnych zľavách na celý sortiment. Bonusom je často aj pekná dizajnová úprava poukazu, takže darček bude vyzerať naozaj štýlovo. Svojim zamestnancom tak dáte pri výbere darčeka voľnú ruku. Môžu si tak sami vybrať, čo im urobí najväčšiu radosť.

Tip: Na ZľavaDňa nájdete darčekové poukazy na pobyty, zážitky aj do obľúbených reštaurácií v rôznych cenových hodnotách. Teraz za ešte výhodnejšiu cenu s kreditom navyše.

Pozri darčekový poukaz ZľavaDňa

 

Pozvite kolegov do reštaurácie

restauracia - darcek pre zamestnancov

Jedlo určite patrí medzi jeden z najlepších stmeľovacích prvkov, čo sa v pracovnom kolektíve určite hodí. Môžete kolegom usporiadať spoločnú večeru alebo im venovať aj jednotlivo poukazy do obľúbenej reštaurácie. Oproti bežným pracovným obedom to bude parádna zmena, no nie? :) Pri výbere môžete staviť na klasickú kuchyňu, mäsové hody v podobe rebier a grilovaných kolien, vegánske špeciality alebo spolu objavíte čaro svetovej kuchyne. Odporúčame vyskúšať napríklad indické alebo japonské špeciality, kde sa stolovanie spája aj s rôznymi zážitkami a vyskúšate spolu nové chute z ďalekých krajín.

Pozri ponuku reštaurácií na ZľavaDňa

 

Relax na masáži

masaz - darcek pre zamestnancov

Masáž je darček, ktorý ocenia ľudia v rôznych profesiách. Či už trávia dlhé hodiny za počítačom, za volantom alebo sa venujú fyzicky náročnejšej práci. Relax pod rukami skúsených masérov pôsobí navyše prospešne nielen pre telo, ale aj myseľ. Do práce sa tak vrátia spokojní, oddýchnutí a šťastnejší zamestnanci. 

Pozri ponuku masáží na ZľavaDňa

 

Vzdelávacie kurzy

kurzy - darcek pre zamestnancov

Tento tip na darček sa môže na prvý pohľad zdať trošku nudný, skúste mu ale dať šancu. Vzdelávací kurz môže byť samozrejme v podobe školenia, vstupenky na zaujímavú  konferenciu či online kurzu. Sú to užitočné spôsoby, ako zvýšiť zamestnancom kvalifikáciu a rozšíriť ich vedomosti. Zaujímavá cesta je však využiť kurzy ako milý darček a pomôcť svojim zamestnancom splniť si rôzne sny aj mimo pracovného prostredia. Môžete im venovať kurz spoločenského tanca, jazykový kurz alebo ich motivovať naučiť sa hrať na vytúžený hudobný nástroj. Vzdelávacie kurzy sú totiž super spôsob, ako ukážete zamestnancom, že vám záleží na ich osobnom rozvoji aj mimo práce a poznáte ich osobné záľuby a koníčky. 

Pozri ponuku kurzov na ZľavaDňa

 

Tipy na teambuilding

teambuilding pre zamestnancov

Zážitky sú najzábavnejšie v kolektíve. Pripravte preto pre svojich zamestnancov spoločný deň plný zaujímavých aktivít. Obľúbený je napríklad splav divokej rieky na rafte alebo oddychová plavba po Dunaji, Váhu alebo zábava vo vlnách aquaparkov. Môžete spolu vybehnúť aj na turistiku - odporúčame navštíviť napríklad Slovenský raj a jeho Via ferraty alebo zdolať tatranské chodníčky, napríklad aj s horským sprievodcom. Zaujímavá aktivita je napríklad lezenie na indoorovej lezeckej stene alebo sa spoločne pokúsiť zdolať escape room. Únikové hry sa tradične odohrávajú v interiéroch. V súčasnosti však môžete vyskúšať aj únikovky, ktoré hráte pod holým nebom.

Pozri ponuku zážitkov na ZľavaDňa

 

Vyberáme pre vás tipy na darčeky pre zamestnancov

Exkluzívne thajské masáže

sky ban pai thai - thajske masaze bratislava

Pozri ponuky v Sky Ban Pai Thai

 

Husacie alebo kačacie hody

kacacie a husacie hody

Pozri ponuky na hody

 

Svetová kuchyňa

svetova a exoticka kuchyna bratislava

Pozri ponuky z exotickej kuchyne

 

Tanečné kurzy

tanecne kurzy top centrum bratislava

Pozri ponuky školy TOP CENTRUM

 

Džungľový splav dunajských ramien

splav dunaja

Pozri ponuku

 

Lezecká stena K2 - Bratislava

lezecka stena K2 bratislava

Pozri ponuku

 

Outdoorová úniková hra po centre Bratislavy

escape room bratislava

Pozri ponuku

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: