Máme skvelé tipy: Reštaurácie, kde sa vaše deti najedia aj zabavia

Detské kútiky sú miesta, ktoré v reštauráciách ocenia nielen rodičia s ratolesťami, ale aj ostatní hostia. Ak máte malých hladošov, čítajte pozorne - vieme, v ktorých reštauráciách na deti myslia. Ak ste bezdetní, čítajte tiež - aspoň budete pripravení, že pri jedle budete počuť detský džavot.

Mám taký zvyk pri písaní blogov. Vždy píšem o tom, čo si na vlastnej koži vyskúšam a overím. Pri písaní napríklad o takej črevnej sprche sa to celkom dá. Ale čo v prípade, ak mám písať o detských kútikoch v reštauráciách? Potomkov totiž ešte nemám a do deadlinu sa mi ani jedno dieťa nepodarilo zaobstarať. 

Ako som sa stala matkou


„Dobrý deň, chystáme sa s rodinou k vám do reštaurácie. Máte, prosím, detský kútik?“ ... „Áno, dve deti máme, ...“
Tak takto som sa ako zaslúžila matka dvoch detí ozývala do reštaurácií, aby som napísala nasledujúce riadky s čistým svedomím. Sledujte to úplne stotožnenie sa s rolou: chlapček – 5 rokov, dievčatko – 3 roky. Áno, možno je to na návštevu odborníka :) Avšak personál reštaurácie sa s vami inak rozpráva, keď ste mama dvoch detí, ako keď ste bezdetná blogerka. A ako to je s tými detskými kútikmi?

Detské kútiky all inclusive


Klasický detský kútik so stolíkom a stoličkami, kde si môžu deti kresliť a hrať sa, nájdete v reštauráciách: Molo, Sv.Hubert v hoteli Apollo, Rusovský penzión, Pavúk, Parlament, Pulitzer u zlatého jeleňa, Pulitzer, Sushi bar Tokyo, Casa Inka, Richtársky dvor, Bemba, Aušpic.

Plnohodnotný detský kútik budú mať o dva týždne (prezradil mi to sám manažér) aj v reštaurácii Slovenské špeciality.

Celý detský svet nájdete v suteréne reštaurácie Leberfinger. Reštaurácia má aj vonkajší priestor prispôsobený pre deti ako Detskú záhradu.

Prečítajte si aj: Nemáte deti, ale máte chuť na pivo? Čítajte tu!


Detský kútik na počkanie

V niektorých reštauráciách nie je priestor pre najmenších striktne vyhradený, ale personál vám ho vie operatívne pripraviť. V reštaurácii Tarpan dostanú deti rovno koberček s hračkami k stolu. V Štefánke vám na požiadanie prinesú tabuľu na kreslenie, hračky, papiere a farbičky. V Zámockom pivovare vám ochotne donesú k stolu tuli vaky a potreby na kreslenie.

Svoj “súkromný” malý priestor na hranie majú deti aj v reštaurácii Dilema a v reštaurácii Landsfeld. Hoci kútiky nemajú, ale bez problémov dajú deťom na stôl omaľovanky v reštaurácii Traja mušketiéri a Mama´s Panasian restaurant. 

Nie kútiky, rovno ihriská


Ak sa chystáte do reštaurácie Edo-kin v obchodnom centre Cubicon, môžete dopriať deťom chvíle zábavy v detskom raji Funcity. Ten sa nachádza v centre a môžete doň zavítať pred alebo po návšteve reštaurácie.To isté platí aj pri návšteve reštaurácie Bamboo Sushi v športovom centre Relax – v objekte sa nachádza detský kútik Time Out. 

Je ich ešte viac 


Aj v týchto bratislavských reštauráciách nájdete detské kútiky: Enjoy Coffee, La Vita, Al Trivio, Pizza Mizza v Petržalke, Benihana, Chez Amelie, Monsters, Ponteo, Carnevalle, Zylinder, Jarovský dvor, Aubridge, UFO, El Gaucho, …

Prečítajte si aj: Patria deti vôbec do reštaurácií? Čítajte tu!


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: