Zahoďte stres a jazdite pohodlne s ...

Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku

Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:

Zahoďte stres a jazdite pohodlne s ...

Ukončené 15,00 €

15,00 €

Až 50 % zľava Bežná cena: 30,00 €

Zahoďte stres a jazdite pohodlne s úsmevom! 90-minútová kondičná jazda v Autoškole 2 s garanciou kvality a profesionality po zľave 50% len za 15€.

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 654 218 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Viac informácií

Kondičné jazdy v Autoškole 2 sú určené pre všetkých vodičov, ktorí si chcú preveriť alebo zlepšiť svoje schopnosti vo vedení motorového vozidla. Medzi našich klientov patria najmä tí, ktorí nie sú aktívnymi vodičmi a chceli by nadobudnúť istotu za volantom. V tom im radi pomôžu naši kvalifikovaní inštruktori.

Jazda: Na jazdu bude používané auto autoškoly, začiatok a koniec jazdy je v sídle autoškoly. Jazda trvá 90 min alebo 30 km, jazdí sa len v Bratislave. Termín jazdy je potrebné dohodnúť min. 7 dní vopred na tel 02 622 44 634.



Autoškola 2, spol. s r.o. so sídlom na Wolkrovej ulici č.4 v Bratislave, bola založená v roku 1992 a je priamym pokračovateľom Autoškoly 2 založenej v roku 1978. Do dnešnej doby u nás absolvovalo výcvik vyše 10 000 uchádzačov o vodičské oprávnenie.



Už od svojho vzniku je prioritou Autoškoly 2 poskytovať kvalitné služby, ktorých zárukou sú dlhoročné skúsenosti inštruktorov. Ich bohaté vedomosti v oblasti teoretickej a praktickej výuky vo vedení motorových vozidiel garantujú profesionalitu pri výcviku budúcich vodičov.

Autoškola 2 ponúka výcvik pre žiadateľov o vodičské oprávnenie na motocykel a osobný automobil. Kondičné jazdy a školenia vodičov z povolania sú pre nás samozrejmosťou. Dúfame, že sme Vás zaujali a aj Vy sa zaradíte medzi našich spokojných klientov.

Radi Vás privítame!


Mohlo by Vás zaujímať