Čo sme kúpili pod stromček my?

Veru, nepredávame mačku vo vreci. Ponuky, ktoré u nás nájdete, nielen vyberáme a skúšame, ale aj nakupujeme či darujeme svojim blízkym. A najmä na Vianoce. Tak možno našimi tipmi inšpirujeme aj vás.

Petra Števková, copywriterka

"Určite odporúčam bambucké maslo - mám ho už dlhšie, ale je také voňavééé, že by som ho v pohode aj zjedla. Megasuper hydratuje suchú pokožku a je úplne prírodné, takže sa zapáči aj náročnejším."

Petra by neváhala a pod stromček by niekomu zo svojich blízkych, ale aj sama sebe darovala aj Mama's sushi set. "A prečo nie? - Bola som priamo v kuchyni a určite viem, že sú v ňom najviac čerstvé suroviny a netradičné kombinácie, ktoré ma každým novým sushi setom uchvátia, " dodáva. Gastro darček preferuje aj online špecialista Michal Kösegi: "Grilované koleno, rebierka a pivo? - to nikdy nemôže byť zlý darček :) Ochutnal som už dvakrát a zakaždým som mal nebíčko v papuľke."

 

Monika Tihanyiová, produktová manažérka pre Bratislavu

"Za mňa určite 100% zrnková káva, skvelé chutí a vyrovná sa aj prémiovým kávam. Ja si ju pripravujem v presso stroji. Myslím, že aj vy si spomedzi jej druhov vyberiete svojho favorita."

Lukáš Krajčík, obchodník

"Jednoznačne za mňa vyhráva ako darček simulátor pilotovania Boeingu - je to vynikajúci zážitok, stať sa na chvíľu pilotom a mať v rukách zodpovednosť za celú posádku. Ja som si zalietal nad obľúbeným New Yorkom - aj to sa dá na simulátore." Lietanie si obľúbila aj obchodníčka Silvia Kuciaková, ktorá ako darček odporúča zase skutočné lietanie s možnosťou pilotovania. Ja sa k jej názoru prikláňám, mňa samú čaká tento super adrenalínový zážitok :)

Nikolaj Tzankov, B2B marketingový špecialista

"Ako darček odporúčam motokáry, s kolegami sme si ich poriadne užili. Aj blog som o tom napísal - Adrenalín na 4 kolesách. Testovali sme motokáry v Kart One Arene. Navyše som aj rodičom už dvakrát kúpil pobyt v hoteli Hviezda a veľmi sa im páčilo." Pobyt v hoteli Hviezda kúpila svojim rodičom aj obchodníčka Janka Ivančíková.

Bea Lámešová, produktová manažérka

"Moja maminka si na základe minuloročnej skúsenosti tento rok sama vypýtala časopis F.O.O.D. - oceňuje najmä spoľahlivé, pravidelné a rýchle dodanie a recepty, ktoré využíva vo svojej práci." Predplatné časopisov je super darčekom aj podľa marketingového šéfa Matúša Klča - ten nedá dopustiť na Forbes. Sám ako darček na Vianoce kupuje aj jeden z masážnych balíčkov Ayurasan - pre koho, neprezradil :)

Richard Štaffen, produktový manažér pre cestovanie

"Vybrať z celého cestovania len jednu vec pod stromček je ťažké, ale určite by som odporúčil zámocký hotel The Grand Vigľaš. Komnatu máte len pre seba, z každého kúta na vás dýcha história a luxus a pritom ste priamo v srdci Slovenska. Môžete sa prechádzať chodbičkami, len treba dávať pozor údajne tam občas straší :) ."

Veronika Drábová, obchodná koordinátorka

"Skvelým darčekom pre dámy je určite ošetrenie pleti v Crystal Esthetic Clinic. Ja som ho absolvovala v rámci natáčania videa pre kampaň Zdravie a krása a môžem len odporúčať."

Janka Mochňáková, obchodná koordinátorka

"Každý mesiac si chodím oddýchnuť a nechať sa skrášliť do Clamon beauty clinic - majú úplne top balíčky na vlasy aj pleť - tie potešia každú babu. A ich prístup je jednoducho skvelý."

Peter Blažečka, PR manažér

"Ja som nakúpil azda všetky darčeky na Vianoce u nás na ZľavaDňa. Sestrám som kúpil balíčky slovenskej medoviny a sirupov. Pre švagra som zase vybral časopis auto, moto a šport. Rodičom som spravil fotokalendár, môžete si aj vy vybrať niektorý z našej ponuky.  A rozmýšľam ešte na kúpou pobytu, napríklad tohto v Gino Park Palace."

Martina Hudobová, obchodníčka

"Ak majú vaši blízki radi adrenalín, tak učite im darujte paintball v Hero Factory - mňa dostali neskutočné priestory areálu a obrovský adrenalín v krvi. Bratovi som napríklad kúpila aj časopis Quark. Dobrým darčekom je aj pobyt v hoteli Alpenhof - skvele si tam zalyžujete, hotel je blízko trate a personál nesmierne milý."

Silvia Rosenberger, marketingová manažérka

"Okrem iného by som ako darček určite poradila  ponožky - Aj môj otec si ich naozaj každý rok vypýta, veď treba doplniť šuflíkové zásoby :) Aby som tých jeho ponožkových 50 odtieňov šedi trošku oživila, pod strom som mu tento rok kúpila slovenské Fusakle s farebnými ľudovými motívmi. Sú zabalené v peknej plechovke, takže najprv nezistí, o čo ide a po rozbalení bude poriadna sranda. Určite si ich začne rovno skúšať a vďaka ponožkám z konzervy už nebude žiadna otcovská konzerva. ;) Teším sa na to. "

A aké darčeky odporúčam ja? Tento rok som toho na ZľavaDňa. vyskúšala celkom dosť a mnoho vecí som aj darovala. Tatovi sme so sestrou kúpili predplatné Historickej revue, ktorá sa už medzičasom u nás vypredala. Zažila som si skok z Lafranconi - dostala som ho ako darček od kolegov a odporúčam pre všetkých adrenalínových nadšencov. Pravidelne si kupujem ako darček sama sebe ošetrenie v salóne Clamon a rodičom darujeme aspoň raz ročne darčekovú poukážku na pobyt cez ZľavaDňa. A rada mám aj gastro darčeky, napríklad mexickú kuchyňu. A bola som aj na črevnej sprche, čo možno nie je najlákavejší darček a nie každý má na to žalúdok (stačia črevá), ale ako svieži štart do nového roka to naozaj nie je zlé.

Verím, že sme vás našími darčekovými tipmi inšpirovali. Prajeme, aby ste vybrali so srdiečkom tie, po ktorých túžia vaši najbližší. 

Šťastné a veselé! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: