Ako si predĺžiť víkendovú pohodu? Doprajte si v pondelok ráno masáž

Áno, áno, pekne o ôsmej. Verte mi, na vlastnej koži som to zažila. Týždeň som lepšie nemohla začať.

Už len ten pocit, keď sa spokojne veziete v električke na začiatku týždňa a viete, že do práce to ešte nie je. Okolo vás ľudia nastavení na pracovnú teplotu, vážni, zamyslení, rozospato namosúrení. Veď je pondelok... Ale ja sa usmievam, hoci sedím v tej istej električke, ktorá ma každé ráno nesie až do práce. Dnes síce vystúpim na tej istej zastávke, ale namiesto do práce na Trnavskom mýte pôjdem na masáž na Šancovú – do Ayurasan massages & relax.

Masážno relaxačné centrum Ayurasan nájdete hneď vedľa polikliniky na Trnavskom mýte vo vchode s číslom 108. Vyťukajte na domovom zvončeku trojčíslie 001. Hneď za vchodovými dverami na prízemí napravo sú biele dvere, za ktorými objavíte pomalý, tichý a voňavý mikrosvet.

Podľa zvyku z minulej návštevy som sa prezula do prichystaných papúč, zavesila sako na vešiak a po špičkách prešla do „čakárne“ – predsiene s dvomi pohodlnými gaučami, kde vládne prítmie, hrá relaxačná hudba a kde si po vás prídu masérky. Takto v pondelok ráno pred ôsmou som tu bola sama.

Ujala sa ma milá pani masérka, ktorá ma zaviedla do miestnosti s dvomi masážnymi stolmi – tu si môžete relax užiť aj vo dvojici. Miestnosti sú zariadené veľmi útulne, ladené do príjemne teplej hnedej s drevenými prvkami, aj tu hrá relaxačná hudba.

Perla Karibiku

Je názov balíčka, ktorý som si vybrala na naštartovanie úspešného týždňa. Balíček je nabombovaný procedúrami od hlavy až po päty a trvá parádnych 100 minút. Takmer dve hodiny, počas ktorých som nielen zabudla na to, že musím ísť do práce, ale aj na to kde tá práca vôbec je. Navyše som sa cítila sama ako perla Karibiku, perla Trnavského mýta, aj celej Bratislavy a hlavne celého svojho sveta :).

 

A ako sa zo mňa stala tá perla? Zrodila som sa pod nahriatymi uterákmi, pod uvoľňujúcimi hmatmi skúsenej masérky, v objatí osviežujúcej vône grepu, pod tlakom nahriatych bylinných vrecúšok a obalená do lupienkov zlata. Neveríte?

Tu je niekoľko z procedúr v balíčku Perla Karibiku:

– očistná masáž hlavy,
– jemný peeling tváre s handmade kokosovým alebo grapefruitovým peelingom
– masáž tváre a dekoltu luxusným olejom s kúskami zlata,
– špeciálna masáž stuhnutej šije a ramien

Napíšem vám úprimne, to príjemné brnenie v jednotlivých svaloch, ten hrejivý pocit prechádzajúci po celom tele ako vlny prílivu, to stojí za každú jednu minútu, počas ktorej si mnohí zalievajú prvú kávu v práci, čítajú emaily či sú na prvej porade.

Ako som sa cítila po nekončiacich 100 minútach, som už písala vyššie – ako tá perla, navyše s vláčnou, hladkou a vypnutou pokožkou, ktorej som sa chcela celý deň dotýkať. Aj vôňa krémov, ktorými som bola masírovaná sa ma držala až domov. Do práce som prišla usmiata, oddýchnutá, svieža, bez starostí o bežné pondelkové starosti. 

Bonus na záver

Prezradím vám, že po masáži dostanete ešte teplý čaj podľa výberu, ktorý si môžete vypiť v „čakárni“. Tak sa vo vás usadí príjemný pocit z masáže ako piesok na pláži. Malé prekvapenie v podobe zľavy na ďalšiu z masáži v Ayurasane je len malinkou perličkou za skvelým zážitkom pre telo aj myseľ.

Chcem ísť na masáž

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Testujeme: