Čo sa stalo v Bellevue, zostáva v Bellevue

Ani sme netušili, že 3 mesiace budeme čerpať energiu a zážitky z jedného víkendu, ktorý sme si stihli užiť, kým sa svet úplne zastavil... 6 báb / žien / kamošiek už od vysokej školy. Matky, manželky, frajerky, dcéry, pracujúce ženy. Len žena ženu vie pochopiť v tom, ako málo príležitostí máme, aby sme si vedeli naplánovať jeden večer pre seba a svoje naj kamky. A čo ešte tak celý víkend? Fuu.. nemysliteľné.

objavte slovensko

A viete čo? My sme si dupli a nám sa to podarilo. Po mesiacoch a rokoch kávičkovania, vínkovania a kecania tak narýchlo po večeroch, sme si utrhli celý víkend len pre seba.

Písal sa začiatok marca a my sme odrátavali hodiny... možno aj minúty. V našom babskom „chatíku“ sme si posielali fotky toho, čo si balíme a prebehlo aj obvyklé „Baby vy si čo balíte? Treba mi zimnú bundu?“  Posledné akože smutné lúčenie s mužskou polovičkou (srandujem, tá radosť sa nedala skrývať) a vyrazili sme jedným autom a jedným vlakom smer Grand Hotel Bellevue v Hornom Smokovci. Jupííííí...

Cesta nám zbehla ani nevieme ako. Veď to poznáte. Jedna cez druhú, vymeniť rýchle novinky, ale nie moc do detailov, aby sme počkali na druhú posádku vo vlaku. Priznávame, aj nejaké vínko v aute padlo, teda až na šoférku. Prepáč Majka :)

O Grand Hoteli Bellevue sme samozrejme počuli už predtým a schválne sme si vyberali miesto, kde si to užijeme so všetkým – novučičkými izbami, veľkým wellness bublinkami vo vírivke aj v pohári a skvelým jedlom (žiadne diéty, 4 druhy jedál na jednom tanieri sú povolené). Aj tak to bol pre nás pri vstupe WAU moment. Wau recepcia, wau vstupná hala, wau pianista hrajúci v lobby pre ľudí, ktorí už dopapali a sadli si na drink alebo kávu. A posledné WAU na izbe. 3 izby vedľa seba, všetky voňajúce novotou, s mäkkými koberčekmi, vysokou posteľou, veľkou kúpeľňou a dizajnovým vybavením. V tom momente sme vedeli, že na tento víkend len tak nezabudneme.

Bez jedla to ale nepôjde. Tak sme po príchode rovno vybehli na našu prvú večeru v hoteli. Rezníky, stroganov, šaláty, gratinované zemiaky, žemľovka, koláčiky, polievky... Všetko sme ochutnali, všetko a možno aj 2-krát. Priznávame sa. Ale bolo to skvelé a neľutujeme ani 1 gram navyše. Kto miluje hotelové raňajky, nech hodí rožkom a kakaukom. Tu si každý príde na svoje. Párky, slaninka, vajíčka, nátierky, zelenina, ovocie, cereálie, jogurty, raňajkové kaše, studené mysy... Proste nič pre nerozhodných. Tak zasa od každého trochu.

Čo sme zažili v Bellevue, to zostáva v Bellevue - preto si necháme večer v lobby a na izbách pre seba. Ale prezradiť môžem, že sme kecali do noci a bolo to supééér. Ešte večer sme sa všetky zhodli, že sobota bude len o wellness, spa a masážach. A ešte nejakej krátkej prechádzke, koláčoch, kávičke (proste ďalšie jedlo zasa raz. Chápeme sa).

No a teraz prichádzame k tej úplne najsamnajdôležitejšej časti. Svoju wellness sobotu sme začali v bazéne a vo vírivke. No a tu sme zažili scénu ako z filmu. Nás 6 vo vírivke a poháriky so šampanským, ktoré nám priniesla milá barmanka až do ruky do vírivky, aby sme ani vstať nemuseli. To bol ten moment, za toto sa oplatilo bojovať... Z vírivky sa 3 z nás presunuli na relaxačnú masáž a 3 priamo do wellness.

Wellness centrum je najnovšia časť hotela. Prešiel kompletnou rekonštrukciou len prednedávnom a ten rozdiel je neskutočný. 5 sáun, z čoho 1 má celú stenu soľnú a ďalšia obrovská fínska sauna má presklený výhľad na kopce. Veľmi sa nám páčila aj tichá relaxačná časť s ležadlami, kam nám priniesli dokonca citrónovú vodu s bylinkami. Priamo vo wellness sú ďalšie dve vírivky, jedna dokonca s morskou vodou. A absolútnou zábavkou a osviežením pre nás bola ľadová jaskyňa, kde sme sa doslova hádzali na ľad, veď aha:

A je tam toho ešte omnoho viac. Ochladzovacie sprchy, tepidárium, kneippove kúpele, kaďa, tropický dážď. Totálne sme sa zresetovali a baby si pochvaľovali aj masáž. Vraj taká akurát, ani nie modriny ani slabotka.

Také príjemne oťapené sme si dali opäť skvelú večeru, vínko a pospevovali si pri klavírnom vystúpení. Pán klavírista je veľký pán a profesionál. No a čo ďalej? Mali sme veľké plány na neďaleké Humno, ehm... ale ako som spomínala, čo to už máme odžité a v hoteli bolo tak dobre, že sme zasa kecali do noci na izbe, všetky spolu a prebrali toľko vecí, čo by sme pri hlasnej hudbe na diskotéke určite nestihli.

A to už je z nášho výletu všetko, čo bolo publikovateľné. To, čo sme vynechali v tomto príbehu zostáva naveky v Bellevue a v našich spomienkach. Tesne po našom výlete zostali hotely zatvorené kvôli vírusu a my všetky sme sa zhodli, že len vďaka tomuto víkendu sme prežili ďalšie týždne v izolácii v psychickej pohode. A čo vy? Potrebujete konečne po karanténe poriadnu babskú alebo pánsku jazdu? Tak teraz je ten správny čas. Grand Hotel Bellevue je opäť otvorený v celej svojej kráse a pripravený na vaše zážitky.

 

Pobyt v Grand Hoteli Bellevue

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: