7 tipov ako využiť sychravé jesenné počasie

Jeseň - koruny stromov sa vyfarbujú do odtieňov žltej, hnedej či oranžovej. Lístie opadáva zo stromov. Počasie začína byť chladnejšie a sychravejšie. Dni sa skracujú. Viac času trávite doma. Blíži sa zima. Aktivity, ktoré ste robili počas letných dní musíte opäť na nejaký čas odložiť. No prichádzajú na rad iné činnosti, ktoré môžete vyskúšať počas tohto studenšieho obdobia. Pozrite si moje tipy na jeseň plnú zábavy.

 

Galéria Nedbalka

Lepšie raz vidieť, ako sto krát počuť. Zážitok prežitý na vlastnej koži sa nedá ničím nahradiť a pri umení to platí dvojnásobne.  V Galérii Nedbalka nájdete diela najvýznamnejších umelcov tvoriacich na Slovensku od konca 19. storočia až po súčasnosť. Nenechajte si ujsť ani aktuálnu výstavu "Invencia, kreativita, experiment a kritické myslenie".

Chcem vyskúšať

 

 

IMET SQUASH & RELAX CENTRUM

Skvelý spôsob ako sa aj po lete udržať vo forme je rozhodne squash. Je úplne jedno, či si túto dynamickú hru vyskúšate so svojou polovičkou, kamarátom alebo kolegom . Rozhodne v sebe prebudíte súťaživého športového ducha a ešte aj spálite nejaké kalórie ;)

Chcem vyskúšať

 

 

PAPA CQB ARÉNA

Ste partia kamošov a milujete adrenalín? Došlo k úniku nebezpečného vírusu a ľudia sa menia na krvilačné mutanty. Záchrana ľudstva je vo vašich rukách - rukách ozbrojeného komanda. Celú situáciu musíte však vyriešiť do 90 minút. Trúfate si?

Chcem vyskúšať

 

 

Beach volejbal

Beach volejbal je jednou z tých aktivít, ktoré ste museli kvôli jesennému počasiu odložiť na ďalšie leto. V krytej beach volejbalovej hale vám však nebude prekážať žiadny jesenný rozmar počasia. Zavolajte kamošom, vezmite si tričko, kraťasy a užite si piesok pod nohami. Jeseň bude hneď príjemnejšia :)

Chcem vyskúšať

 

 

Pivovar Sessler

Ak je vonku naozaj škaredo, poďte sa schovať do pivovaru! :) Z Bratislavy to je len na skok do Trnavy, kde nájdete známy pivovar Sessler. Pivo tu varia už od 18. storočia. So svojimi stáročnými skúsenosťami sa veľmi ochotne podelia - naučíte sa tu totiž variť pivo. Okrem samotného kurzu, z ktorého si odnesiete až 20 pollitrových fliaš vlastného piva, vás čaká aj zaujímavá prehliadka.

Chcem vyskúšať

 

 

Virtuálna realita na vlastnej koži

Trávite škaredé počasie najradšej zavretý doma s kamošmi za počítačom nad online hrami? Čo keby ste si zahrali Minecraft naživo, stáli uprostred noci v opustenej továrni a číhali na zombíkov alebo sa ocitli na megalománskej horskej dráhe? Toto všetko môžete zažiť v priebehu pár hodín vo virtuálnej realite.

Chcem vyskúšať

 

 

Strelnica Colt Club

Vystrelte si zo škaredého počasia! Každý si chcel aspoň na chvíľu skúsiť, aké je to byť v koži slávneho Agenta 007 :) Priamo pod hradom nájdete strelnicu Colt Club, ktorá je umiestnená v starom protiatómovom kryte. Dýcha to tu atmosférou ako zo strieborného plátna! Zbrojný pas nie je potrebný a všetky pomôcky dostanete priamo na mieste. Vyskúšate si tu streľbu z rôznych druhov zbraní, a to až na vzdialenosť 25 metrov.

Chcem vyskúšať

 

 

Video ochutnávka

Naša Barborka vám ukáže, čo všetko môžete robiť v Bratislave, aj keď počasie nie je úplne ideálne. Pozrite si jej najnovší vlog:

 

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: