10 reštaurácií s najlepšie hodnoteným personálom

V reštauráciách je hneď po dobrom jedle veľmi dôležitý dojem z personálu. Jeho príjemné vystupovanie a šikovnosť je to, čím sa reštaurácie dokážu odlíšiť od konkurencie. Pozrite si rebríček najlepšie hodnoteného personálu v reštauráciách.

Víťaz z Ázie

V nedávnom prieskume, do ktorého ste sa mohli zapojiť od 15.3. do 15.5.2018, sme si posvietili na ochotu a prístup zamestnancov, ich rýchlosť, odbornosť, ale aj úsmev. Najlepšie ste ohodnotili reštauráciu MAMA’S známkou až 9,86. MAMA´S PANASIAN RESTAURANT v Bratislave Vám prináša delikatesy panázijskej kuchyne, ktorá predstavuje dokonalý súlad exotických chutí a vôní kuchýň ázijských krajín.

Zákazníčka Katarína hodnotí: „Po prvej výbornej skúsenosti sme sem zavítali opätovne. Odchádzali sme veľmi spokojní, jedlo bolo fantastické, aj obsluha milá. Už teraz viem, že sa sem čoskoro vrátim.“ Vladimír dodáva: „Ako vždy perfektné. Parkovanie bez problémov, priestory pekné a čisté. Skvelá obsluha a skvelé jedlo. Vždy sme veľmi spokojní.“

Ak aj vy hľadáte reštauráciu, kde sa o vás postará ten najlepší personál, ponuku reštaurácie MAMA´S nájdete TU.

Výsledky však boli veľmi tesné a skvelý personál nájdete aj v ďalších reštauráciách. Pozrite si náš zoznam 10 reštaurácií s najlepšie hodnoteným personálom.

Najlepšie hodnotený personál v gastronómii

1. Mama´s 9,86
2. Geronimo Košice 9,76
3. Hradná Hviezda 9,71
4. Dilema 9,48
5. Bernardov dvor 9,44
6. Bramm 9,39
7. Dynasty Asian Restaurant 9,35
8. Masala Darbar 9,30
9. Sessler 9,27
10. Parlament 9,16

Súťaž o NAJ zamestnancov už skončila, ale Váš názor nás naďalej zaujíma. Vďaka Vám a Vašim recenziám neustále pracujeme na zlepšovaní našej ponuky. Nezabudnite, že za kompletne vyplnené hodnotenie navyše získate 1 € na ďalší nákup na ZľavaDňa. Viac o tom, ako fungujú hodnotenia sa dočítate TU.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Martina Koniarová

B2B koordinátor

Martina sa venuje B2B marketingu, komunikácii s partnermi a schvaľuje regionálne ponuky. Baví ju cestovanie a spoznávanie nových miest, oddýchne si pri čítaní motivačnej literatúry a sadení kvetov v záhrade :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: