10 hotelov a penziónov s najlepšie hodnoteným personálom

Na dovolenke je okrem príjemného prostredia veľmi dôležitý prívetivý personál hotela alebo penziónu. Jeho srdečnosť, ústretovosť a schopnosť riešiť naše požiadavky je to, čo dokáže odlíšiť porovnateľné zariadenia. Pozrite si rebríček najlepšie hodnoteného personálu v ubytovacích zariadeniach na Slovensku.

Víťazom penzión z Tatier

V nedávnom prieskume, do ktorého ste sa mohli zapojiť od 15.3. do 15.5.2018, sme si posvietili na pracovníkov recepcie, čašníkov a ďalších pracovníkov hotelov a penziónov.
Najlepšie ste ohodnotili zamestnancov v Penzióne Lomnicky známkou až 9,82. Penzión sa nachádza len 4 km od Tatranskej Lomnice. S atypickou architektúrou a výhľadom na Lomnický štít je tým pravým miestom pre oddych či aktívnu turistiku.

„Boli sme nadmieru spokojní. Personál reagoval ochotne na všetky požiadavky a dotazy. Vychádzali nám v ústrety a slovíčko "nedá sa" nepoznajú,“ skonštatoval zákazník Peter vo svojom hodnotení. Zákazník Jozef ho dopĺňa: „Veľmi pekné prostredie, milý personál, ochota, úslužnosť. Veľmi dobre sme sa cítili. Ďakujeme.“

Ak aj vy hľadáte miesto, kde sa o vás postará ten najlepší personál, letnú ponuku nájdete TU.

Výsledky boli veľmi tesné a skvelý personál nájdete v mnohých prevádzkach na Slovensku. Nižšie nájdete zoznam tých najlepších z najlepších.

Najlepšie hodnotený personál hotelov a penziónov

1. Penzión Lomnicky 9,82
2. Kaštieľ Lučivná 9,81
3. Granit Smrekovica 9,81
4. Chateau Hunting 9,80
5. Penzión Ždiaranka 9,68
6. Chateau Appony 9,64
7. Alpenhof 9,60
8. Hotel Park 9,60
9. Hotel Boboty 9,54
10. Riverside Jasná 9,53

Súťaž o NAJ zamestnancov už skončila, ale váš názor nás zaujíma naďalej. Vďaka vám a vašim recenziám neustále pracujeme na zlepšovaní našej ponuky. Nezabudnite, že za kompletne vyplnené hodnotenie navyše získate 1 € na ďalší nákup na ZľavaDňa. Viac o tom, ako fungujú hodnotenia sa dočítate TU.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Martina Koniarová

B2B koordinátor

Martina sa venuje B2B marketingu, komunikácii s partnermi a schvaľuje regionálne ponuky. Baví ju cestovanie a spoznávanie nových miest, oddýchne si pri čítaní motivačnej literatúry a sadení kvetov v záhrade :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: