ZlavaDna.sk je stále vašou jednotkou

V tomto blogu by sme sa chceli trošku pochváliť a tak sa vám vopred ospravedlňujeme :-) Rok 2014 bol pre nás z viacerých dôvodov veľmi úspešný. Včera nám dal za pravdu aj najväčší slovenský agregátor zliav zlavy.sme.sk, ktorý potvrdil, že sme jasnou jednotkou v zľavách na Slovensku! Za to vďačíme v prvom rade vám.

Podľa tlačovej správy, ktorá bola včera zverejnená, sme si vedúcu pozíciu v minulom roku ešte posilnili. Pozícia lídra, ktorú si nepretržite držíme od vzniku ZlavaDna.sk, nie je jediný úspech. Náš marketingový riaditeľ Matúš vymenoval niekoľko ďalších míľnikov z minulého roka. Podarilo sa nám dosiahnuť „nový rekord v predaji - 30 118 predaných kupónov do Aquaparku Tatralandia, zachovať si maximálnu transparentnosť a získať špeciálnu cenu Ministra hospodárstva Slovenskej republiky za najinšpiratívnejší podnikateľský príbeh.“

Pre nás bol minulý rok poriadnou jazdou a my veríme, že ste si ju s nami užili tiež. Podľa našich chystaných zmien sa zdá, že bude tohoročná jazda ešte divokejšia a my vás na ňu opäť pozývame. Spoznávajte s nami nové chute, nové miesta. Užívajte si život a skúšajte nové veci. My sa budeme snažiť, aby ste sa s nami nikdy nenudili.

Prajeme vám i nám ďalší skvelý spoločný rok.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: