ZlavaDna.sk fandí hokeju a dobrej nálade

V ZlavaDna.sk máme radi veľa vecí. Radi pomáhame iným, preto spolupracujeme s Hodinou deťom či s Ligou proti rakovine. Radi vám prinášame najlepšie zľavy, preto sme stále jednotkou medzi zľavovými portálmi na Slovensku. No a radi máme aj šport a preto sme sa stali partnerom jediného slovenského hokejového klubu v KHL.

Presne tak, v sezóne 2014/2015 sme partnerom hokejového klubu HC Slovan Bratislava. Presvedčte sa sami vo videu.

Keďže sme nie len fanúšikmi hokeja, ale aj zábavy, nie sme hocijakým partnerom. Ako ste mohli vidieť už vo videu, pripravili sme pre vás unikátnu jazdu na rolbe. ZlavaDna.sk Rolba Ride je na Slovensku jediná svojho druhu a jej cieľom je baviť vás. Každý domáci zápas žrebujeme jedného šťastlivca, ktorý vyhrá lístky na HC Slovan Bratislava a zároveň aj jazdu na tejto rolbe. Potešte seba, alebo svojich blízkych a zapojte sa aj vy do súťaže, ktorú organizujeme pred každou domácou sériou Slovana Bratislava na našej stránke.

Jazda na rolbe pochádza zo zámorskej NHL, kde sa s ňou môžete stretnúť na väčšine slávnych štadiónov pod názvom Zambodi ride. Jazda na rolbe si získala obrovskú popularitu medzi fanúšikmi, ktorí vďaka nej majú prístup na ľadovú plochu a tak získajú úplne nový zážitok z atmosféry na zápase.

Na záver by sme sa chceli poďakovať klubu HC Slovan Bratislava za doterajšiu výbornú spoluprácu a hokejistom Rokovi Tičarovi a Andrejovi Šťastnému, ktorí si zahrali hlavné úlohy v našom videu. Natáčanie v Slovnaft Aréne s hokejistami a pánom rolbárom bolo naozaj zábavné :)

Želáme vám veľa šťastia v súťaži a Slovanu víťazstvá v KHL.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: