Zažite nevšedný deň počas pracovného týždňa

Niekedy jednoducho potrebujeme vypnúť, ale pracovné alebo iné povinnosti nám nedovoľujú odísť za oddychom ani len na predĺžený víkend. Žiaľ, deň nikdy nebude mať viac ako 24 hodín a týždeň sa vždy skončí siedmym dňom ale to nevadí! Pomôžeme Vám do nabitého týždňa vtesnať nevšedný deň, ktorý Vás nabije novou energiou. :) 

Čo sa dá počas pobytu na jednu noc stihnúť? Užiť si chvíle pokoja, vyskúšať skvelú gastronómiu, relaxovať vo wellness a mnoho ďalších zabijakov stresu. Prinášame teda výber desiatich hotelov po celom Slovensku, kde aj jedna noc stačí na vynikajúci oddych! :)

Hotel Holiday Inn Trnava

Tip hlavne pre tých, ktorí potrebujú vypadnúť z uponáhľanej Bratislavy. Stačí prejsť 60km a ocitnete sa v Trnave, ktorá má oveľa pokojnejšiu atmosféru. Okrem toho ponúka krásne centrum plné historických budov a novopostavený aquapark. Hotel Holiday Inn patrí do celosvetovej siete hotelov, má výbornú polohu v centre mesta, ešte lepšiu kuchyňu a 4* pohodlie.



Beriem!


W Hotel - Devínska Nová Ves

Ďalší tip pre "západniarov", tentokrát priamo v Bratislave. Ak ste z Bratislavy, nemusíte ani vystrčiť päty z mesta, ak ste z okolia, oddych môžete spojiť s nákupmi alebo spoznávaním mesta. Akokoľvek vyčerpaní prídete, sauny, bazén s protiprúdom alebo aromaterapia sa o Vás dokonalo postarajú.



Beriem!




Wellness Hotel Spark - Malacky


Za oddychom na Záhorie? Prečo nie! Za všetko hovorí výborné hodnotenie hotela Spark a jeho vybavenie ako stvorené pre Váš oddych - bazén s protiprúdom, sauny, vírivka a možnosti masáží či iných procedúr. Oddychom je aj výborná gastronómia v hotelovej reštaurácii.



Beriem!




Hotel Európa - Liptovský Mikuláš


Liptovský Mikuláš je centrum Liptova, takže si môžete byť istí, že sa tu nudiť nebudete. Skúsiť môžete aquaparky Tatralandiu, Bešeňovú alebo aktívny oddych počas objavovania okolitých turistických trás.


Beriem!






Penzión Schweintaal - Braväcovo


Poďme na druhú stranu Nízkych Tatier. Tento penzión na Horehroní v obci Braväcovo Vás očarí svojim tradičným štýlom a pokojom, ktorý inde len tak ľahko nezažijete. Odporúčame najmä milovníkom prírody! 



Beriem!






Penzión Centrál - Oščadnica


Každý vie, že Orava je rajom pre milovníkov hôr. Turistickým centrom je tu dedinka Oščadnica, v ktorej nájdete penzión Centrál. Po turistike alebo cyklistike určite oceníte wellness a výbornú polpenziu. Výborná kombinácia proti únave!



Beriem!





Hotel Solisko - Štrbské Pleso


Štrbské Pleso je symbolom Vysokých Tatier. Vy môžete bývať priamo na jeho brehu! Krásne výhľady sú samozrejmosťou, okrem toho na Vás čaká vírivka, wellness, polpenzia alebo možnosť požičať si bicykle.



Beriem!





Hotel Bania - Bialka Tatrzanska


Hotel Bania je síce v Poľsku, nájdete ho ale hneď za slovenskými hranicami. Nachádza sa vedľa termálneho parku Terma Bania, kde si užijete parádny oddych. Aj hotel Bania má ale vlastné wellness a okrem neho Vám ponúkne vynikajúcu polpenziu a oddych ako má byť!



Beriem!





Košice Hotel - Košice


Najlepší pohľad na metropolu východu je z veže Dómu sv. Alžbety, ktorú by ste rozhodne nemali vynechať. Spoznávanie Košíc dá poriadne zabrať, takže keď Vám vyhladne, večera v hotelovej reštaurácii príde naozaj vhod! 



Beriem!





Chateau Krakovany - Krakovany


Výber ukončíme hotelom, ktorý je ideálny najmä pre tých, ktorí milujú dobré víno. Známy vínny dom neďaleko Piešťan, Chateau Krakovany, dýcha históriou a romantickou atmosférou. Okrem toho tu máte k dispozícii aj saunu a vírivku.



Beriem!






Tak vidíte, pobyty na jednu noc sa rozhodne oplatí vyskúšať. Vybrali ste si niečo? Všetky pobyty s možnosťou ubytovania na jednu noc nájdete TU. Prajeme úspešný boj proti stresu a únave! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Michal Kösegi

PPC, Social Media

Michal je najmladším členom marketingového tímu. Na starosti má najmä správu sociálnych sietí a PPC kampane. Okrem toho píše blogy a pomáha kde treba. Zaujíma sa najmä o nové technológie a marketing. Miluje hory a bicykel, takže vo voľnom čase má o program postarané.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: