Vidíme sa na Profesia days
Z našej kuchyne | Silvia | 23 február 2015Naši majitelia Zdenko Hoschek a Peter Paška stále hovoria, že „zamestnanci sú najväčšie bohatstvo tejto firmy.“ Zamestnanci tejto firmy s ním skromne súhlasia. Pravdou je, že šikovných ľudí nikdy nie je dosť. Neustále ich do svojho tímu hľadáme aj my a preto nás tento rok stretnete aj na najväčšom veľtrhu práce Profesia days. Príďte nás navštíviť do nášho stánku. Budeme radi, ak sa s vami stretneme.
Vždy sa však snažíme priniesť vám niečo navyše a inak to nebude ani v tomto prípade. Minulý týždeň sme pre vás spustili súťaž s Profesia days, v ktorej môžete vyhrať zaujímavé ceny. Okrem súťaže a nášho stánku, si môžete prísť vypočuť aj inšpiratívny príbeh nášho šéfa Zdenka Hoscheka, ktorý našiel svoju prácu snov. Zdenko bude mať prezentáciu v Zóne pre absolventov, ktorá sa špeciálne zameria na nováčikov na trhu práce. Viac informácií o tejto zóne nájdete na tejto stránke. Špeciálne chceme teda pozvať všetkých absolventov vysokých škôl, aby sa prišli pozrieť na Zdenka a aby sa nebáli nájsť si prácu, ktorá ich bude napĺňať. Aj na Profesia days budeme hľadať stážistov, ktorí si budú môcť vyskúšať prácu u nás.
Prečo nás navštíviť na Profesia days?
V našom stánku sa s nami budete môcť stretnúť osobne. Radi sa s vami porozprávame o tom, ako fungujeme a čo v ZlavaDna.sk robíme. Keďže aktívne hľadáme nových kolegov, je tu reálna možnosť, že si vás rovno vyberieme na pohovor :-). Okrem nás nájdete na Profesia days ďalších vyše 140 zamestnávateľov, zaujímavé prednášky a školenia, množstvo šikovných ľudí a veľa príležitostí na nájdenie si práce. Určite sa vám teda oplatí prísť.Tešíme sa na vás.
Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:
Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne:
Najnovšie
- Praha pre pokročilých - Preskúmajte jej skryté poklady
- Tipy a triky pre dokonalú rozlúčku so slobodou!
- Glamping - zoznámte sa s novodobým trendom ubytovania pod hviezdami
- 7 TOP tipov, ako zažiť Veľkú noc inak
- Hurá na huby! - najlepšie lokality a najčastejšie chyby pri zbere a spracovaní húb