Vidíme sa na Profesia days

Naši majitelia Zdenko Hoschek a Peter Paška stále hovoria, že „zamestnanci sú najväčšie bohatstvo tejto firmy.“ Zamestnanci tejto firmy s ním skromne súhlasia. Pravdou je, že šikovných ľudí nikdy nie je dosť. Neustále ich do svojho tímu hľadáme aj my a preto nás tento rok stretnete aj na najväčšom veľtrhu práce Profesia days. Príďte nás navštíviť do nášho stánku. Budeme radi, ak sa s vami stretneme.

Vždy sa však snažíme priniesť vám niečo navyše a inak to nebude ani v tomto prípade. Minulý týždeň sme pre vás spustili súťaž s Profesia days, v ktorej môžete vyhrať zaujímavé ceny. Okrem súťaže a nášho stánku, si môžete prísť vypočuť aj inšpiratívny príbeh nášho šéfa Zdenka Hoscheka, ktorý našiel svoju prácu snov. Zdenko bude mať prezentáciu v Zóne pre absolventov, ktorá sa špeciálne zameria na nováčikov na trhu práce. Viac informácií o tejto zóne nájdete na tejto stránke. Špeciálne chceme teda pozvať všetkých absolventov vysokých škôl, aby sa prišli pozrieť na Zdenka a aby sa nebáli nájsť si prácu, ktorá ich bude napĺňať. Aj na Profesia days budeme hľadať stážistov, ktorí si budú môcť vyskúšať prácu u nás.

profesia days

Prečo nás navštíviť na Profesia days?

V našom stánku sa s nami budete môcť stretnúť osobne. Radi sa s vami porozprávame o tom, ako fungujeme a čo v ZlavaDna.sk robíme. Keďže aktívne hľadáme nových kolegov, je tu reálna možnosť, že si vás rovno vyberieme na pohovor :-). Okrem nás nájdete na Profesia days ďalších vyše 140 zamestnávateľov, zaujímavé prednášky a školenia, množstvo šikovných ľudí a veľa príležitostí na nájdenie si práce. Určite sa vám teda oplatí prísť.

Tešíme sa na vás.

profesia days


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Silvia Gonglíková

Marketing Manager

Silvia sa venuje online marketingu, komunikácii so zákazníkmi a podujatiam. Má rada veci s dušou, zvieratá, svoju rodinu a kamarátov. Za ZlavaDna.sk je ochotná sa aj pobiť. :) Po práci si rada sadne s kamarátmi na pohár kvalitného oroseného a poriadny steak.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: