VIDEO TRÉNING #2: Bolí vás chrbát z leňošenia na gauči?

Bolesti chrbta sú úplne bežné ak máte sedavé zamestnanie. V období karantény sme boli na tieto problémy oveľa náchylnejší. Prácu sme si preniesli domov, pracovali sme z gauča, vysedávali sme na tvrdej jedálenskej stoličke či vylehávali v posteli... Náš druhý video tréning preto venujeme práve cvikom na chrbát.
 
Ako cvičiť chrbát, aby nebolel? Na túto otázku vám odpovie profesionálny tréner Milan Adamka z CVIČTE.SK. Pred samotným cvičením nezabudnite na rozcvičku a na konci uvoľňujúci strečing.
 

 

Tento tréning je ukážkou z video programu SUPER BODY od CVIČTE.SK na domáce cvičenie s top slovenskými trénermi.  Sú to krátke účinné cvičenia do 30 minút, s dôrazom na najproblematickejšie partie. Čaká vás 12 video tréningov, a viac než 5 hodín domáceho cvičenia. Cvičte kedykoľvek a kdekoľvek!

Pozrieť ponuku Video tréningy SUPER BODY

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: