VIDEO TRÉNING #1: Ako zhodiť kilečká po karanténe?

V čase vypuknutia korona krízy bolo jediné dostupné fitko v našich obývačkách. Fitnes centrá máme však už opäť otrvorené. S príchodom teplejšieho počasia nám už ale nič nebráni vybehnúť napríklad do parku na čerstvý vzduch a zacvičiť si pod holým nebom. Znamená to aj viac pohybu, výletov, prípadne nejaké to wellness. Leto sa blíži, takže je čas zhodiť všetky "zásoby", ktoré sme si počas karantény vytvorili :)
 
Dobrá postava do plaviek sa vždy hodí. A hoci ešte nemusíme byť na 100 % či sa budete slniť na pláži niekde na Istrií alebo na Liptovskej Mare, poďme sa dostať späť do formy. V spolupráci s CVIČTE.SK vám prinášame profesionálne video tréningy, s ktorými sa hravo dostanete opäť do formy. Zacvičiť si môžete hocikde, stačí na to iba chuť a 15 minút vášho času. To sa dá zvládnuť, no nie?
 
Profesionálna trénerka Oľga Bartalská vám predvedie 3 svičenia na efektívne spaľovanie tukov. Začnite rozcvičkou, potom vyskúšajte tieto intenzívne cviky a na záver nevynechajte strečing.
 

 

Tento tréning je ukážkou z video programu SUPER BODY od CVIČTE.SK na domáce cvičenie s top slovenskými trénermi.  Sú to krátke účinné cvičenia do 30 minút, s dôrazom na najproblematickejšie partie. Čaká vás 12 video tréningov, a viac než 5 hodín domáceho cvičenia. Cvičte kedykoľvek a kdekoľvek!

Pozrieť ponuku Video tréningy SUPER BODY

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: