Predstavujeme: Veronika Konečná – naše nekonečné slniečko

Keď sme sa Veroniky spýtali, čo má rada, začala menovať dlhočizný zoznam vecí. Nás najviac dostala jej veta: „milujem ranné mesto, čerstvo pomletú kávu a rannú rosu.“ A tak je to s Veronikou vždy. Večne vysmiata a pozitívne naladená obchodníčka z nášho bratislavského tímu dokáže presvedčiť i tých najnáročnejších klientov.


Život plný lásky

Z Veroniky na prvý pohľad srší spokojnosť. Myslíme si, že je za tým prostý fakt – Veronika má v živote ohromnú kopu lásky a nie je na ňu skúpa. Naopak, rozdáva ju plným priehrštím. Aj vďaka tomu si našla skvelého frajera, dnes už snúbenca Maja a obaja sa tešia na spoločnú svadbu. Jej druhou láskou je pes Hugo, ktorého si adoptovala z útulku. Veronika ďalej miluje pečenie (to na nej milujeme aj my ostatní), salsu a svojich kolegov. Jediné, čo neznesie, sú pavúky.

Veronika je s nami takmer od začiatku. Pracuje v bratislavskom obchodnom tíme, takže je zodpovedná hlavne za akcie z okolia. Vraj má horúcu krv, ale ešte nikdy sme ju nevideli v „rauši“. Jediný, kto sa jej dokáže dostať pod kožu je kolega Andrej, ale on je naša legenda a zaslúži si samostatný blog. Takže o ňom potom ;)


Čo ste si mohli od Veroniky kúpiť

Keďže u nás Veronika pracuje ako obchodníčka, je priamo zodpovedná za niektoré zľavy, ktoré ste si mohli kúpiť. Medzi jej najúspešnejšie akcie patrí Kilo rebierok v Alfe s Plzňou, ktorú sme predávali už niekoľko krát. Dokopy sme cez tohto partnera predali už vyše 27 ton rebierok!

Veľmi populárna bola tiež škola šmyku Superdrive, či lístky do Slovenského Národného Divadla. K jej posledným úlovkom patrí prestížny steak house El Gaucho v Bratislave. Úspech zožalo aj predplatné populárnych časopisov F.O.O.D., Diéta, Moja Psychológia, Maminka, Moje Zdravie alebo Formen.

Na otázku prečo pracuje v ZlavaDna.sk odpovedá: „lebo mám super kolektív, super klientov a práca tu ma neuveriteľne baví.“


Zaujal vás Veronikin príbeh?

Prečítajte si príspevky aj o ďalších kolegoch, napríklad o Jarkovi, našom šéfovi zákazníckej podpory. Ak vás blog zaujal natoľko, že by ste chceli pracovať v našom tíme, napíšte nám na praca@zlavadna.sk.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Predstavujeme: