Útek pred šibačmi: Strávte veľkonočný víkend na pobyte!

Hľadáte útek pred šibačmi alebo chcete využiť predĺžený veľkonočný víkend na parádnu dovolenku? Na ZľavaDňa si vyberiete z množstva zaujímavých a výhodných pobytov. Toto sú naše tipy na ubytovanie počas Veľkej noci, kde ešte majú voľné izby. Neváhajte však dlho, Veľká noc je už za dverami...

Velkonocne pobyty

Veľká noc v Slovenskom raji

Park Hotel Cingov Slovensky raj

Čingov je bránou do Slovenského raja a 3-hviezdičkový PARK Hotel Čingov je zasa bránou k vašej skvelej dovolenke :) Užijete si rozšírené veľkonočné raňajkové menu (v cene pobytu je polpenzia s welcome drinkom pri večeri) a potom je už len na vás, kam sa vyberiete. Slovenský raj ponúka viac ako 220 km značených turistických chodníčkov. Navyše pre vás máme aj pobytový balík so vstupom do AquaCity Poprad, ktorý je od hotela vzdialený iba 20 minút autom. V tomto obľúbenom aquaparku si užijete tú najlepšiu veľkonočnú oblievačku :)

Pobyt v PARK Hoteli Čingov

 

Veľká noc v centre Smokovca

Hotel Smokovec dovolenka

Z Hotela Smokovec*** stačí vykročiť na tatranské chodníčky alebo sadnúť na lanovku a veľkonočné tatranské dobrodružstvo sa môže začať! Hotel leží v centre Smokovca pri lanovke na Hrebienok a pri zastávke TEŽ. Po skvelej turistike vám isto padne vhod oddych v hotelovom bazéne či saune. Takúto dovolenku si užijú všetci milovníci prírody a aktívneho oddychu.

Pobyt v Hoteli Smokovec

 

Domček na strome

Hotel Husarik Kysuce

Pobyt priamo v korunách stromov, tomu hovoríme zážitok! :) Božské ticho, dokonalé súkromie a bohaté možnosti na výlety po Kysuciach…  Hoci budete bývať v štýlovom domčeku na strome, k dispozícii vám bude zázemie a vybavenie Hotela Husárik. Čaká vás tak chutná polpenzia, vstup do wellness centra s hotelovým bazénom a regionálne špeciality v hotelovej reštaurácii.

Ak by ste mali záujem o tradičnejšie ubytovanie, na ZľavaDňa pre vás máme aj ”klasický” pobyt v Hoteli Husárik, dostupný vo veľkonočných termínoch.

Pobyt v domčeku na strome

 

Pobyt v Hoteli Husárik
 

Veľká noc v znamení relaxu

Grand Hotel Sergijo Residence superior

Predĺžený veľkonočný víkend môžete aj využiť na to, aby ste načerpali novú energiu a hlavne si dobre oddýchli. V tom prípade vám odporúčame 4-hviezdičkový Grand Hotel Sergijo Residence superior v Piešťanoch. Vďaka privátnym vstupom budete mať wellness centrum iba pre seba. Vyskúšate voňavú aromaterapeutickú masáž či horúce lávové kamene? V tomto luxusnom novo zrekonštruovanom hoteli vás budú čakať úžasné chvíle plné oddychu aj romantiky vo dvojici.

Grand Hotel Sergijo Residence superior

 

Pobyt v srdci Veľkej Fatry

Hotel Granit Smrekovica

Veľká Fatra, Nízke Tatry či Chočské pohorie. Z Hotela Granit Smrekovica*** ich uvidíte všetky! :) A už sa len vybrať na parádnu veľkonočnú turistiku. Hotel však ponúka aj ďalšie možnosti na trávenie voľného času. Nájdete tu napríklad aj najmenšie a zároveň najvyššie položené kino na Slovensku a Granit SPA vo feng-šuej štýle. Ak bude počasie ešte priať lyžovačke, určite oceníte aj 50 % zľavu na skipasy na hotelovom svahu. No tak hor sa do hôr na skvelý veľkonočný pobyt :) 

Pobyt v Hoteli Granit Smrekovica

 

Pohoda v stovežatej Prahe

Pension Lucie Praha

Kedy ste naposledy navštívili Prahu? Počas Veľkej noci je ideálny čas navštíviť túto obľúbenú európsku metropolu, čo poviete? :) 4-hviezdičkový Pension Lucie leží neďaleko centra, čaká tu na vás súkromné wellness a raňajky vám prinesú až do postele. Skvelý spôsob ako začať nový deň a vyraziť spoznávať pražské uličky a miestne zaujímavosti.

Pobyt v Pension Lucie

 

Veľkonočný únik do prírody

Hotel Perla Poludnia

Poďte stráviť veľkonočný víkend do poľských Beskýd. Panoráma hôr, zelené lesy a množstvo príležitostí na aktívnu dovolenku. Hotel Perla Poludnia*** ponúka komfortné ubytovanie, neobmedzený vstup do wellness aj chutné raňajky či polpenziu. Požičajú vám aj nordic walking palice alebo bicykle, aby ste si mohli naplno vychutnávať krásne scenérie miestnu prírodu. 

Pobyt v Hoteli Perla Poludnia

 

Rodinná pohoda v Poľsku

Hotel Bachledowka Polsko

V Poľsku ešte chvíľu zostaneme. Hotel Bachledówka & SPA***  ponúka všetkým svojim návštevníkom bazén s úžasným výhľadom na poľské aj slovenské Tatry. Obľúbený baby friendly eko hotel leží navyše len 15 km od skvelého aquaparku Chocholowskie Termy.  Na pobyte si užijete aj slávnostné veľkonočné raňajky a pre najmenších bude pripravený bohatý animačný program (maľovanie a zdobenie kraslíc prípadne rodinná príprava veľkonočných korbáčov). 

Pobyt v Hoteli Bachledówka & SPA

 

Velkonocne pobyty


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: