To najlepšie pod stromček pre každého cestovateľa

Neobsedí, jeho/jej najlepším priateľom je mapa, miluje spoznávať nové miesta a večne sníva o cestovateľských zážitkoch? Nuž, asi máte tú česť s diagnózou "cestovateľ". V takom prípade je jasné, aký darček je ten pravý. Riaďte sa týmto jednoduchým receptom a radosť obdarovaného je zaručená! :)

 

Cestovateľ wellness majster

Kúpele Lúčky

Žiaden chaos, hluk alebo stres. S kúpeľmi Lúčky susedia lesy, horský vzduch a majestátny Choč. Obdarovaného čaká 5 dní pobytu s polpenziou, procedúrami ale aj konzultáciami s lekármi. Bez povšimnutia neostane ani neďaleký Aqua Vital park s vnútornými a vonkajšími termálnymi bazénmi. 

Cena: 199 € na 5 dní

Kúpele Lúčky

 

 

Top Hotel Praha

Wellness pobyt nemusí spočívať len v leňošení. Najmä keď ste v Prahe. Prečo ostávať len v hoteli, keď von čaká Karlov most, Pražský hrad a kilometre krásnych pražských uličiek? Spoznávanie týchto miest dá ale poriadne zabrať. Práve vtedy prichádza na rad wellness. Neobmedzené wellness. :) 

Cena: od 99 € na tri dni

Top Hotel Praha

 

 

Termály Malé Bielice

Nepatria medzi najznámejšie kúpele. Paráda, sú neopozerané! :) Minerálna termálna voda v bazénoch tu dosahuje až 39 °C. Ocení ju najmä pohybové ústrojenstvo, kĺby, chrbtica. Jednoducho telo, ktoré zúfalo volá po celkovej regenerácii. Najlepšie je, že sa v takomto oddychu vôbec nemusíte obmedzovať. Moderné ubytovanie a Bojnice čo by ste kameňom dohodili sú vítaným bonusom. :)

Cena: od 184 € na tri dni

Termály Malé Bielice

 

 

Kúpele Sliač

Najväčšie výhody kúpeľov v Sliači? Pokojné prostredie a liečba unikátnou minerálnou vodou. Procedúry, ktoré patria k pobytu na jednej ruke nezrátate. Takýto relax to ale poriadne zráta únave a stresu. Na liečbu tu používajú výnimočnú minerálnu vodu s vysokým obsahom oxidu uhličitého. Pomáha jej prírodný žriedlový plyn oveľa účinnejší ako ten medicínsky. Vďaka plnej penzii nemá okrem stresu žiadnu šancu ani hlad. 

Cena: od 109 € na štyri dni

Kúpele Sliač

 

 

Hotel Hviezda

Jeden z najpredávanejších hotelov na ZľavaDňa. To hovorí za veľa. Hotel Hviezda sa nachádza v Dudinciach, v stredisku kúpeľníctva a rekreácie. Je zrekonštruovaný, má veľký bazén, nové balneocentrum, 18 jamkové golfové ihrisko, bowling a vlastný salón krásy. Celkom slušný zoznam, nie? Pobyt zahŕňa plnú penziu, zábal, wellness, vstup do hotelového bazéna a tony relaxu. :)

Cena: od 139 € na tri dni

Hotel Hviezda

 

 

Cestovateľ romantik

Garni Hotel Praha

Legendou slovenského turizmu sú aj Trenčianske Teplice. Prechádzky po lesoparku, wellness a masáže, to je romantika ako z filmu. Garni Hotel Praha pozostáva z dvoch historických budov a modernej prístavby s elegantným interiérom. Každý romantik tu nájde sukromie, pokoj a atmosféru, ktorá núti oddychovať. Masážny bazén a tri druhy sáun si teda ubytovaní šťastlivci užijú naplno. Sú totiž privátne, len pre hostí. :)

Cena: od 59 € na dva dni

Garni Hotel Praha

 

 

Hotel Tartuf

Každý cestovateľ chce skúsiť niečo výnimočné. V šľachtickom hoteli Tartuf sa mu do žíl nahrnie modrá krv. Pocit výnimočnosti sa dostaví okamžite. Bohatá história kaštieľa siaha až do roku 1820 a je chránenou kultúrnou pamiatkou. Ponúka božský pokoj, výbornú kuchyňu, masáže a romantiku, ktorú ocenia najmä krajšie polovičky. Tí, čo radi objavujú, nájdu v okolí napríklad hrad Gýmeš alebo arborétum v Mlyňanoch.

Cena: od 169 € na tri dni

Hotel Tartuf

 

 

Hotel Sandor Pavillon

Podobne ako Trenčianske Teplice aj Piešťany sršia romantikou. Dokonalý oddych vo dvojici, prechádzky po parku alebo atmosféra kúpeľnej promenády. Piešťany neostanú svojej povesti nič dlžné. Vynikajúce hodnotenia hotela od návštevníkov len podčiarkujú luxusné izby a parádna kuchyňa. Aha, a samozrejme, komorné wellness. :)

Cena: od 59 € na dva dni

Hotel Sandor Pavillon

 

 

Chateau Földváry

Znova zavítame do šľachtických vôd, tentokrát v Maďarsku. Chateau Földváry je kaštieľ s rozsiahlym zámockým parkom. K historickej atmosfére ale pridáva moderné Ayuspa wellness, ktoré ani šľachtici rozhodne nemali. Chuťové poháriky poteší kuchyňa využívajúca bio suroviny z vlastnej záhradky. O tomto poklade sme písali aj v blogu. :)

Cena: od 159 € na tri dni

Chateau Földváry

 

 

Aktívny cestovateľ

Hotel Tulipán

Turistické topánky prirastené k nohám, mapa v ruke a záľuba v krásnych výhľadoch. Ak ste v tom niekoho našli, hneď s ním do Tatier! Z Tatranskej Lomnice to má na skok na všetky tatranské štíty. V blízkosti penziónu nájde napríklad múzeum TANAP-u alebo lanovku na Skalnaté pleso. Ťažké kilometre v nohách sa najlepšie liečia napríklad v saunách alebo vo vírivke. :)

Cena: od 119 € na tri dni

Hotel Tulipán

 

 

Hotel Hubert

Tatranské štíty dávajú dobrú noc aj v obci Gerlachov. 4 hviezdičky hotela Hubert sa postarajú o každého, kto si chce maximálne užívať Tatry a potom oddýchnuť v pokoji a pohodlí hotela. Energiu na turistické výkony dodá polpenzia. Najlepší priateľ unaveného tela bude čo? Správne, wellness. Odporúčame navštíviť napríklad symbolický cintorín pri Popradskom plese alebo krásny vodopád Skok

Cena: od 143 € na tri dni

Hotel Hubert

 

 

Hotel Bránica

Z Tatier do rodiska nášho najznámejšieho zbojníka. V tomto kraji sa narodil a preháňal Jánošík. Vydať sa po jeho stopách je paráda pre každého cestovateľa! :) Okolie Terchovej je na turistiku ako stvorené, spomeňme napríklad Jánošíkove diery alebo Veľký Rozsutec. Zdolávať miestne turistické trasy pomôže bohatá polpenzia. Myslím, že viete, kde treba hľadať novú energiu na turistické výjazdy. Obsahuje to napríklad bazén, jacuzzi alebo sauny. :)

Cena: od 134 € na tri dni

Hotel Bránica

 

 

Hotel Praha

Za turistikou do Česka? Zaostrite na Adršpašské skaly a pochopíte. Niečo podobné u nás nenájdete takže vycestovať sa rozhodne oplatí. Skalné veže a unikátne pieskovcové útvary vyzerajú ako z iného sveta. To sme sa ešte nedostali k hotelu. Ten patrí medzi kultúrne pamiatky, nachádza sa v centre mesta Broumov a je výborným východiskovým bodom pre všetky výlety. 

Cena: od 86 € na tri dni

Hotel Praha Broumov

 

 

Hotel Plejsy

V tomto prípade nachystajte okrem darčeka aj lyžiarske vybavenie. V hoteli Plejsy to bude hlavne o lyžovačke! Tú bude mať cestovateľ len 50 metrov od hotela. Presúvať sa teda môže rovno v lyžiarkach. Celý deň na svahu, horúci čaj, vymrznuté líca, to je tá správna atmosféra! A čo po lyžovačke? Čo iné, ako wellness? :)

Cena: od 139 € na tri dni

Hotel Plejsy

 

 

Aký je najlepší cestovateľ? Šťastný cestovateľ! Urobiť radosť odporcom vysedávania medzi 4 stenami nemusí byť vôbec ťažké. Podarilo sa vám niečo vybrať? Dajte nám vedieť! :)

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Michal Kösegi

PPC, Social Media

Michal je najmladším členom marketingového tímu. Na starosti má najmä správu sociálnych sietí a PPC kampane. Okrem toho píše blogy a pomáha kde treba. Zaujíma sa najmä o nové technológie a marketing. Miluje hory a bicykel, takže vo voľnom čase má o program postarané.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: