Pohoda na Záhorí. Testovali sme Wellness Hotel Spark ukrytý v lese

Na Záhorí, len 20 minút od Bratislavy, sa nachádza síce skrytý no o to silnejší zážitok – novootvorený Wellness Hotel Spark*** v borovicovom lese vzdialenom len 2 kilometre od Malaciek. Okrem všadeprítomného pokoja tu nájdete aj krásne nové wellness centrum, moderné priestory, príjemnú obsluhu a skvelú kuchyňu. Hotel sme otestovali a tu sú naše dojmy.

Netradičná poloha, zaujímavé príležitosti

Na hoteli Spark zaujme ako prvá jeho netradičná poloha. Najvyhľadávanejšie hotely sa často nachádzajú v mestách, alebo na horách. Čo sa však na prvý pohľad javí ako slabina môže byť hlavnou výhodou. Blízkosť od Bratislavy poskytne Bratislavčanom rýchly únik od ruchu veľkomesta. Hotel je naozaj v strede lesa – v lone prírody a pokoja. Návštevník z mesta si teda ušetrí hodiny v zápche alebo na diaľnici.



Naopak, ak chcete navštíviť Bratislavu a okolie, nemusíte bývať priamo v centre. Hotel, ktorý sa nachádza blízko málo frekventovanej diaľnice smerujúcej do Brna umožní zažiť Bratislavu, či Viedeň a pritom bývať v lese. Táto kombinácia je obzvlášť vhodná pre rodiny alebo páry, ktoré majú k dispozícii auto.



Služby na úrovni
Napíšeme to rovno, Hotel Spark má síce tri hviezdičky, no trúfame si povedať, že by obhájil aj štyri. Služby boli na skvelej úrovni, personál príjemný a k dispozícii sme mali všetko potrebné. Na izbe sme, až na papučky, našli všetko: uteráky, fén, rôzne šampóny, solídne zariadenie a všade čisto. Wellness je kapitola sama o sebe. Hoci nám trošku chýbala klasická suchá fínska sauna, dve parné a jedna infra sauna bohato stačili. Pekne ich doplnila vírivka a na hotel pomerne veľký relaxačný bazén vhodný aj na plávanie.



V hoteli sme našli aj pekné spoločné priestory s možnosťou zahrať si biliard. Nechýbala ani krásne zariadená priestranná reštaurácia s výborným jedlom. My sme si dali sezónne husacie hody a bol to naozajstný gurmánsky zážitok. Reštaurácia je otvorená až do 22.00, v piatky a soboty až do 23:00. Po večeri odporúčame zostať aj na drink, majú výbornú čapovanú Plzeň ;)



Vhodný aj pre rodiny
Wellness Hotel Spark je svojím spôsobom zjav. Na prvý pohľad nenápadný hotel na netradičnom mieste, po bližšom zoznámení veľmi príjemný a plný prekvapení. Pokojné prostredie uprostred lesa, navyše s veľkým parkom na okolí, predurčuje tento hotel na oddych. Pri hoteli sa nachádza aj veľké ihrisko a detské preliezačky, ktoré potešia hlavne rodiny s deťmi. Tie iste ocenia aj fakt, že všetky priestory hotela sú nefajčiarske. Vďaka peknému wellness centru a krásnemu okoliu ho odporúčame aj zaľúbeným párikom. Romantickú noc alebo dvojdňový pobyt vo Wellness Hoteli Spark si môžete dopriať už od 65 eur. 






Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: