Predstavujeme: Jaro Hrivnák – vojak v prvej línii

Náš Jarko je zaujímavý z viacerých dôvodov, no najviac vás prekvapí, že máme v tíme profesionálneho vojaka vo výslužbe. Zúčastnil sa dokonca zahraničných misií slovenskej armády. Dnes však „bojuje“ na inom fronte. Je hlavou zákazníckeho servisu ZlavaDna.sk a keďže s vami často komunikuje, je vlastne našim vojakom v prvej línii :)

Púštny vlk

Náš Jaro, ten príjemný hlas na druhej strane telefónneho kábla, bol priamym účastníkom vojny v Perzskom zálive. Ako člen československej chemickej jednotky slúžil v známej akcii Púštna búrka. Všetkým, ktorí volajú na náš zákaznícky servis teda odporúčame opatrnosť :) Dnes je však už krotký a priateľský. Po 15 rokoch v armáde sa mu ani nečudujeme.

Okrem skladania a rozkladania samopalov má rád svojho psa, ktorého predstavuje ako dobermana, hoci je v skutočnosti ratlík. Taktiež sa stará o jeden bonsaj, ktorý nám zatiaľ neukázal ani na fotke a ešte miluje folklór. Raz mu na stretnutí zvonil telefón melódiou a la Slovenské mamičky a jemu vôbec nedošlo, že je jeho. Ale inak je v pohode. Rád cestuje, hlavne po Slovensku, a spoznáva nové dosiaľ neobjavené miesta. Ak ho pozvete na drink, máte 90 % šancu, že si vyberie jeho obľúbený fernet.

Povedali o Jarovi

Jeho tím o ňom hovorí, že je „ten najlepší šéf na svete. Vždy vtipný, dobre naladený a aj keď sa hnevá, v podstate sa pri tom zabáva.“ Toto tvrdenie môžeme potvrdiť, hoci u nás koluje legenda, že sa raz nahneval. Neexistuje o tom ale žiadna dokumentácia, takže to nechávame otvorené. Na otázku, prečo pracuje v ZlavaDna.sk odpovedá: „Pretože je tu perfektný kolektív a rád pomáham ľuďom.“


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Predstavujeme: