Pozrite si penzióny s najlepšími hodnoteniami na ZľavaDňa za rok 2017

Aj vďaka novým komplexným hodnoteniam ste nám v roku 2017 nechali o 16 % viac recenzií ako rok predtým. Ďakujeme za úžasné číslo: 86 929 hodnotení. Priemerná známka sa oproti roku 2016 zvýšila z 9,05 na 9,07 z 10. Vďaka vám máme prehľad o stave prevádzok, ktoré ponúkame a môžeme pre vás vyberať stále tú najvyššiu kvalitu.

Ak si porovnáte rebríčky s rokom 2016, zistíte, že sa prevádzky takmer komplet vymenili. Znamená to, že stále pre vás hľadáme nové kvalitné zariadenia a vy radi skúšate novinky z našej ponuky. Víťazi jednotlivých kategórií nie sú len najlepšie hodnotení, dostali aj najviac hodnotení.

Pozrite si tie najlepšie penzióny z najlepších a inšpirujte sa pri ďalších nákupoch.

 

Najlepšie hodnotené penzióny za rok 2017

Penzión Tri Koruny sa udržal na prvom mieste už druhý rok, za čo mu tlieskame a obdivujeme schopnosť neustále zvyšovať kvalitu svojich služieb a ponúkať zákazníkom len to najlepšie. Tak to vyzerá, keď sa biznis robí pre ľudí :).

1. Penzión Tri Koruny (45 hodnotení) - 9,94

Pobyt v najlepšie hodnotenom penzióne na ZľavaDňa si rozhodne nemôžete nechať ujsť. Spomalíte v krásnej pieninskej prírode a užijete si príjemnú vidiecku atmosféru.

Zákazník Ľuboš bol unesený prístupom personálu: "Veľmi ochotný a milý personál, vždy sa dalo na nich obrátiť, ak bolo niečo treba. Pri príchode boli veľmi iniciatívni a spýtali sa, čo od nášho pobytu očakávame a na základe toho nám pomohli pri vyberaní aktivít, našli kontakty, ba dokonca aj najlepšiu cestu, ako sa na miesto určenia dostať. V podstate môžete prísť úplne nepripravení a o všetko bude postarané. Izba bola taktiež super - dostali sme namiesto dvojlôžkovej izby apartmán, ktorý ešte voňal novotou. Kuchyňa v reštaurácii skôr domáca, vyslovene ako od starej mamy. Paráda! Ubytovanie určite odporúčame a radi sa sem znova vrátime."

2. Villa Domino (43 hodnotení) - 9,69

Útulné ubytovanie uprostred Vysokých Tatier za výbornú cenu, čisté izby a skvelý personál nájdete v tomto malom rodinnom penzióne.

Zákazníčka Miriam sa určite na pobyt vráti: "V tomto nádhernom prostredí sme strávili 3 úžasné dni. Bol to balzam na dušu, paráda, všetko tak ako má byť. Pani, ktorá nás privítala, bola stále usmiata, milá a nápomocná, nebol nikdy s ničím problém. Veľmi dobrá poloha chaty, výborný východiskový bod napr. na Chatu pri Zelenom plese, ale aj na Zamkovského chatu. Vrelo odporúčame a my sa tam určite opäť vrátime."

3. Penzión Snežienka (30 hodnotení) - 9,69

Zobudíte sa priamo v centre Tatranskej Lomnice a naskytne sa vám výhľad na krásnu tatranskú prírodu. V izbe máte k dispozícii vlastný kuchynský kútik a chladničku, takže dovolenka v tomto baby friendly penzióne nie je problém ani s malými deťmi.

Zákazníčka Simona zhodnotila svoj pobyt nasledovne: "V penzióne Snežienka sme strávili predĺžený víkend v novembri. Pobyt hodnotíme veľmi pozitívne. Izby veľmi pekné a veľké. Ubytovanie sa nachádza v pešej dostupnosti lanoviek a tatranskej električky. Personál bol veľmi milý a ochotný. Raňajky pestré a všetkého bolo dostatok. Určite sa sem ešte vrátime."

4. Apartmány Belveder (39 hodnotení) - 9,56

Rodinná dovolenka v moderných apartmánoch alebo aktívny víkend pre mladé páry alebo pokojný pobyt vo Vysokých Tatrách pre starých rodičov? Toto ubytovanie vyhovie každej cieľovej skupine.

"Čisté a pekné ubytovacie zariadenie. Skutočne veľmi ochotná a komunikatívna pani recepčná, nebol problém zmeniť termín rezervácie. Milí a príjemní majitelia.", pochválila zákazníčka Andrea.

5. Penzión Mliečna víla *** (46 hodnotení) - 9,55

Ak oceňujete milé drobnosti, ktoré vám spríjemnia pobyt, budete nadšení z večerného kúpania v aquaparku, bryndzových oplátok vlastnej výroby alebo fľaše výborného vína na izbe. V tomto penzióne si vás skrátka budú hýčkať.

Zákazníčka Eva bola milo prekvapená interiérom a vybavením penziónu: "Penzión bol veľmi dobrou voľbou. Boli sme milo prekvapení interiérom, personálom, vybavením izby a čistotou. Mysleli sme si, že je to úplne nový penzión a tak nás veľmi prekvapilo, keď sme sa dozvedeli, že penzión stojí už 5 rokov. Kuchyňa nám tak veľmi chutila, že sme ju využívali aj keď sme v Mliečnej víle už nebývali."

6. Penzión Ždiaranka (158 hodnotení) - 9,53

Veľa ľudí považuje Belianske Tatry za tie najkrajšie. Vychutnajte si výhľad na ne priamo z vírivky peziónu alebo zo slávneho Chodníka korunami stromov v Ždiari.

Zákazníčka Alena pobyt určite odporúča: "Pobyt v Ždiaranke nás veľmi milo prekvapil, izba síce menšia, ale čistá, personál v každom ohľade milý, ústretový a v prípade dotazu sme ochotne dostali odpoveď alebo radu. V saune, bazéne a vírivke sme boli po ôsmej hodine sami počas celého pobytu. Jedlo bolo domácke a chutné. Lyžiarsky svah Strachan je rovno nad penziónom, na lyžiach takmer zbehnete až do bazénu. Penzión je v krásnom prostredí, veľmi sme si oddýchli a určite sa tam vrátime. Všetkým odporúčam."

7. Mountain Resort (66 hodnotení) - 9,44

Priestranné veľké apartmány sú ako stvorené pre pobyt rodiny s viacerými deťmi. Okrem nádherných výhľadov vás dostane luxusné a štýlové zariadenie.

Zákazníčka Kitty ocenila všetky prednosti tohto ubytovania: "Bolo nám tam vynikajúco, izby sú ozaj také luxusné ako na fotografiách, výhľad na hory bol tiež nádherný. Úplne top pobyt! Ďakujeme :-)"

8. Penzión & Reštaurácia Tematín *** (78 hodnotení) - 9,41

Dokonalý oddych v tichom prostredí, relax vo wellnesse, rozmaznávajúce procedúry a deti, ktoré nemajú čas nudiť sa vďaka vnútornému aj vonkajšiemu detskému kútiku, to všetko nájdete v Tematíne v Piešťanoch.

Zákazníkovi Martinovi sa páčilo najmä wellness centrum: "Príjemný rodinný penzión. Ochota a ústretovosť pri rezervácii. Gastronómia na veľmi dobrej úrovni. Personál plynule komunikoval anglicky i nemecky. Wellnes centrum veľmi dobré, k saunám majú aj nádrž s ľadovou vodou - nebýva samozrejmosť ani vo väčších kúpeľných hoteloch. Prijateľná pešia dostupnosť na piešťanský Kúpeľný ostrov. Bazén len "záhradný", ale tomu kto nepotrebuje plávať, postačí."

9. Winter & Summer Resort (90 hodnotení) - 9,37

V penzióne sú vysoko hodnotené hlavne čistota a komfort. Navyše je rezort baby friendly a zdarma máte k dispozícii detskú postieľku, vaničku, stoličku na kŕmenie a detský kútik plný hračiek.

Zákazníčke Marcele sa tu veľmi páčilo: "Boli sme veľmi spokojní, izby teplé a čisté, úžasný matrac, raňajky a večere formou bufetu boli pestré, jedlo dopĺňali, aj keď sme prišli ku koncu. Veľmi dobrá komunikácia s recepciou, dali nám na výber izbu, dokonca nám zabezpečili aj čaj a rýchlovarnú kanvicu, nakoľko som sa na to pýtala vopred kvôli chorobe. Sauna bola pripravená, rozohriata."

10. Apartmánový rezort RiverSide Jasná (98 hodnotení) - 9,33

Bezproblémová a rýchla rezervácia pobytu priamo v Demänovskej doline bude príjemným začiatkom vašej aktívnej dovolenky. Z rezortu Riverside to máte na skok na lyžiarske vleky, turistické trasy, aj do Demänovskej ľadovej jaskyne.

Zákazníčka Ladislava chváli okolie hotela: "Ubytovanie bolo čisté v príjemne zariadenej a útulnej izbe, kde nás milo potešila aj rýchlovarná kanvica. Izba bola tichá a teplá. Personál recepcie je veľmi milý a ústretový. Strava počas celého víkendového pobytu bola veľmi chutná a pestrá. Celé okolie je veľmi pekné - veľa stromov a hukot neďalekého potoka ešte viac umocňujú pozitívny vplyv okolitej prírody."

 

Prekvapila vás niektorá prevádzka v našich rebríčkoch? Neváhajte a vyskúšajte ju... a nezabudnite nechať hodnotenie ;-).


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Alexandra Gulič

B2B Specialist

Saška zastrešuje komunikáciu s obchodnými partnermi. Stará sa, aby mali všetky potrebné informácie, vedeli používať našu stránku a vybavuje pre nich mediálne výstupy. Baví ju život, nedokáže si ho predstaviť bez jej manžela a jazvečíčky Penny. Jej vášňou je kozmetika, oddychuje pri tvorbe hand-made vecičiek a dobrej knihe.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: