Odmena za vysvedčenie. Darčeky, ktorým sa potešia aj rodičia!

Najočakávanejší deň všetkých detí sa blíži. Je tu koniec školského roka a začínajú vytúžené letné prázdniny! Prekvapte svojich školákov za snahu počas roka milým darčekom. Niektorí rodičia volia ako domenu za vysvedčenie finančnú hotovosť. My však pre vás dnes máme tipy na skvelé zážitky, na ktoré budú vaše deti spomínať ešte dlho. Pripravte im nezabudnuteľný začiatok letných prázdnin a vyberte im skutočne lákavú odmenu za vysvedčenie.

 

Náš tip: Realistický letecký simulátor Boeingu 737

Letecky simulator Boeing 737

Pilot či letuška patria medzi vysnívané povolania mnohých detí. Odmeňte ich za vysvedčenie jedinečným zážitkom na realistickom leteckom simulátore! Na vlastnej koži zažijú, aké je to pilotovať Boeing 737. Oboznámia sa so základnými princípmi ovládania lietadla v plnohodnotnej replike skutočného kokpitu. Tento jedinečný zážitok je vhodný pre všetky deti od 12 rokov. Potešia sa totiž aj dospeláci, pilot si totiž môže zo sebou zobrať až dvoch pasažierov :) Využite teraz šancu získať limitovaný počet kupónov za najvýhodnejšiu cenu, aká tu kedy bola!

Letecký simulátor

 

Zoberte ich do aquaparku alebo na kúpalisko

Zábava pri vode je najlepší spôsob, ako si naplno užiť (a častokrát aj prežiť) letné horúčavy. Na ZľavaDňa nájdete tradične širokú ponuku aquaparkov u nás aj v zahraničí. Za úspešné ukončenie školského roka môžete zobrať školákov napríklad do týchto výnimočných aquaparkov, kde ich čaká doslova more zábavy!

 

Chocholowskie Termy

Vstup do aquaparku Chocholowskie Termy Polsko

Najväčší poľský aquapark nájdete už 3 km od našich hraníc. Na 2 poschodiach vás čaká až 30 bazénov, množstvo víriviek a rôznych atrakcií pre deti aj dospelých. Decká sa vyšantia na vodnej ploche o rozlohe takmer 3000 ! Nenechajte si ujsť aj možnosť navštíviť prvú normobarickú komoru v Podhalí a využiť jej vynikajúce účinky na zdravie. 

Vstup do Chocholowskie Termy

 

Aquapark Senec

Vstup do aquaparku Senec

10 vynovených toboganov a šmykľaviek, 7 bazénov, každodenný program s animátormi, tancujúci hrošík Paul aj relax vo vírivkách - takto vyzerá tá pravá letná zábava v Senci! Srdce každého jednotkára zaplesá. Určite sem však zoberte svojho školáka bez ohľadu na prospech. Nie je totiž lepšej motivácie k dobrým známkam ako zábava vo vlnách poćas letných horúčav, no nie?:) Deti do 6 rokov majú navyše vstup do aquaparku zdarma. 

Vstup do Aquaparku Senec

 

Aquapark Trnava

Vstup do aquaparku Trnava

V obľúbenom trnavskom aquaparku čaká na všetky deti nekonečná vodná zábava. Samozrejmosťou sú bazény a atrakcie pre deti aj dospelých a rodičia určite ocenia 15 rôznych procedúr v časti Wellness & Spa.  

Vstup do Aquaparku Trnava

 

Kúpalisko Zelená žaba

Vstup na kupalisko Zelena zaba Trencianske Teplice

Legendárne kúpalisko v Trenčianskych Tepliciach je náš ďalší skvelý tip na odmenu za vysvedčenie. Vaši huncúti sa dokonale vybláznia v detskom bazéne, na ihrisku aj na multifunkčnom športovom ihrisku. Nájdete tu 33 metrov dlhý antikorový bazén s rôznymi wellness prvkami aj slnečné terasy s ležadlami. To všetko v obklopení nádhernej prírody.

Vstup na kúpalisko Zelená žaba

 

Netradičný tip: Džungľový splav dunajských ramien

Splav Dunaja

Vodná zábava môže mať rôzne podoby. Z aquaparkov a kúpalísk sa teraz v našich tipoch prenesieme na divoký Dunaj. Absolvujte so sprievodcom vzrušujúcu plavbu na trase okolo Šulianskeho jazera a gejzíru. Cestou po vodnej hladine zdoláte zelenú džunglu a užijete si netradičný zážitok. Na konci úspešného splavu vás čaká pláž a bufet, kde si môžete za odmenu dať langoš či klobásku, aby ste načerpali nové sily :)  

Splav dunajských ramien

 

Kolotoče, atrakcie a nekonečná zábava

Všetky deti jednoducho milujú kolotoče, adrenalin a zábavné atrakcie od výmyslu sveta. Zoberte ich preto do týchto TOP zábavných parkov, z ktorých sa im nebude chcieť odísť a v aute vám cestou domov rovno od únavy zaspia :)

 

Zábavný park Energylandia

Vstup do zabavneho parku Energylandia Polsko

Ak vaše deti milujú kolotoče, v najväčšom zábavnom parku Poľska sa im bude určite veľmi páčiť. Najmenší drobci sa vyšantia v detskej či rodinnej zóne. A tí odvážnejší tu nájdu adrenalínovú zónu s najrýchlejšou vodnou dráhou Európy a najväčšou drevenou horskou dráhou na svete! V Energylandii na vás čaká až 106 nezabudnuteľných atrakcií. V  cene jedného lístka máte vstup až do 6 zón.  

Vstup do parku Energylandia

 

Zábavný park Rabkoland

Vstup do zabavneho parku Rabkoland Polsko

V najväčšom zábavnom parku Malopoľska sa fantázia mení na realitu. Nájdete tu až 6 tematických zón aj najmenšiu horskú dráhu v Poľsku! Rabkoland leží už 30 km od hraničného priechodu Chyžné a najviac si ho užijú deti vo veku od 2 do 12 rokov. Navyše všetky deti do 90 cm majú vstup zdarma.

Vstup do parku Rabkoland

 

Detské tábory

Ruku na srdce, detský tábor je niekedy skutočná odmena aj pre rodičov. Deťom pripravíte deň plný dobrej zábavy a rodičia tak získajú čas chvíľku si vydýchnuť :) Pozrite si naše tipy na dva zaujímavé tábory.

 

Jazda na koni na Ranči Lieskovec

tabor jazda na koni ranc lieskovec

Tento detský tábor dá vašim drobcom omnoho viac než len čas strávený s koníkmi. Čaká ich teória a jazda na koňoch, rôzne spoločenské hry a súťaže. Pre malých milovníkov koní bude takýto tábor splneným snom.

Tábor jazdzy na koni

 

Detský golfový tábor

golfovy tabor bratislava

Deti sa na tomto tábore naučia základy golfu, rozvinú všeobecnú športovú zdatnosť, zažijú skvelú atmosféru a zároveň si hravou formou osvoja etiku tohoto gentlemanského športu. Golfový tábor prebieha v bratislavskej časti Podunajské Biskupice a v cene je aj zapožičanie golfového výstroja.

Golfový tábor

 

Potulky históriou

Nebojácni rytieri, krásne princezné a úchvatná atmosféra. Deti milujú zábavu na našich slovenských hradoch, a preto vstupy na ne nesmú rozhodne chýbať v našom dnešnom blogu. 

 

Ľubovniansky hrad a skanzen

Vstupne na Lubovniansky hrad a skanzen

V Starej Ľubovni vás čaká unikátne spojenie hradu a skanzenu na jednom mieste. Prehliadku hradu zvládnete približne za 2 hodinky a potom neváhajte navštíviť skanzen pod hradom, kde spoznáte zábavnou formou tradície horného Spiša a Šariša. 

Vstup na Ľubovniansky hrad

 

Legendárny hrad Beckov

Vstup na hrad beckov

Na hrade Beckov kladú dôraz na interaktivitu - môžete tu toho totiž vyskúšať naozaj veľa! Počas leta sa tu pravidelne koná množstvo podujatí, a tak tu určite stretnete nejedného rytiera. Hrad je veľmi dobre prístupný aj pre rodiny s deťmi a výhľad zo 60 m brala na panorámu Považia stojí rozhodne za to!

Vstup na hrad Beckov

 

 

Tip na záver #1: ZOO Spišská Nová Ves

Zoo v Spisskej novej vsi

Vśetci milovníci zvieratiek sa potešia návšteve najmenšej ZOO na Slovensku. Programom však Zoologická záhrada v Spišskej Novej Vsi patrí medzi naozaj výnimočné miesta. Môžete tu vidieť viac ako 530 zvierat 130-tich druhov, celoročne otvorený pavilón Aquaterra s akvarijnými a teráriovými živočíchmi a nachádza sa tu tiež aarborétum, kde je viac ako 30 druhov drevín. 

Vstup do najmenšej ZOO

 

Tip na záver #2: Rodinná dovolenka

vyhodna rodinna dovolenka

Ak hľadáte pre svoje deti naozaj výnimočný darček za vysvedčenie, pripravte im rovno celú dovolenku plnú nových záźitkov! Máme pre vás na výber množstvo výhodných pobytov, na ktorých sa zabaví celá rodina.

Výhodné rodinné pobyty

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: