Najsladší blog, aký ste kedy čítali

Možno sa vám po jeho doscrolovaní spravia zubné kazy. Ak to však pomôže ku romantickejšej oslave Valentína, oželiete jednu plombu, však?

Sviatok zamilovaných sa blíži. Máte už iba deň na to, aby ste zistili, že vaša polovička očakáva v tento deň nejaké romantické prekvapenie. Následne máte len asi päť dní na to, aby ste jej niečo z lásky a romantické darovali a potom sa možno 4-krát vyspíte a bude tu – VALENTÍN.

Takto, pokoj v duši, keďže svoje city a náklonnosť si prejavujete každý deň, nie je dôvod na paniku. S prehľadom a bez stresu si ako počas bežného dňa pozriete našu ponuku a zistíte, že aj na 14. februára nájdete u nás skvelé tipy na darčeky. Dokonca s prívlastkom valentínske, len aby sa nepovedalo :)

Vo veľkom

Ak vyznanie lásky, tak veľké – vezmite svoje srdiečko na valentínsky pobyt. Kam? Napríklad do Oponíc. Už starý Appony vedel, že v kaštieli s najväčšou barokovou knižnicou v strednej Európe si získa srdce nejednej ženy. Ak k tomu prirátate romantické raňajky priamo do postele, spoločné čľapkanie sa vo vírivke s výhľadom na park, ... Pozor na hyperglykemický šok! Teraz vážne, pobyt hodný grófa a jeho panej nájdete len u nás.

Ja a ty v Château Appony

 

 

Aspoň na Valentína ...

... jej kúpte tie kvety, ktoré vám už niekoľkokrát viac či menej taktne pripomenula. Naozaj, hecnite sa, zatnite zuby a kúpte ich. Úprimne sa poteší (ak práve neprevráti očí, že len na Valentína???).  Keďže žiadne kvetinárstva nemáte po ceste, nemusíte sa ani trápiť s ich hľadaním. Stavte na škatuľku plnú živých kvetov (nie obligátnych ruží), ktorá vášmu slniečku príde presne na Valentína a ešte aj s originálnym venovaním priamo od vás. Nebráňte sa, tu tie vytúžené kvety nájdete.

Celá škatuľa kvetov pre moju lásku

 

 

 

Lásky sa nikdy neprejete

No môžete to skúsiť. Mäkké svetlo sviečok, vzájomné ochutnávanie si z tanierov, a pocit, že sa nemusíte hádať, kto umyje riad. Láska skutočne ide cez žalúdok, tak si ju poriadne vychutnajte.

Trojchodová večera vo francúzskej reštaurácii Hotela Devín s výhľadom na Dunaj bude tou správnou iskrou, ktorá rozpáli nefalšované valentínske vášne. A čím budete svoju polovičku kŕmiť? Menu na zobkanie nájdete ...

Vezmem ťa na večeru

 

 

 

 

Ak skočíš ty, skočím aj ja. Pamätáš?

Jack a Rose to mysleli vážne. Smrteľne vážne. A čo vy? Ženie vás vaša láska do krajnosti? Alebo azda potrebujete len impulz na oživenie láskyplného stereotypu? Skočte si z mosta. Bez srandy. Obaja, pekne za ruky, kričte pri tom a tešte sa, že predsa len nie ste na tom Titanicu. Verte mi, letiac strmhlav v ústrety osudovej chvíli vo vašom vzťahu, zabudnete na všetky malichernosti a hádky. Veď pozrite sami na netradične romantický zážitok, pri ktorom (aj po ktorom) sa jeden druhého budete držať ako kliešť.

S tebou by som aj z mosta skočil(a)

 

 

 

Viac a viac a viac

Ak nemáte dosť a chcete lásku prejavovať aj naďalej, nielen v tento inkriminovaný deň, môžete skúsiť aj: ručne robené čokoládové pralinky, párové masáže, súkromný wellness, tanečný kurz, ... hlavne ak sa ľúbite, prejavte si to viackrát do roka, nielen keď musíte.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: