Leto sa pomaly končí. Vychutnajte si ho na týchto skvelých teraskách v Bratislave

Pekné počasie, vysoké teploty, dlhé letné večery. Jednoducho ideálne podmienky na posedenie s priateľmi na terase pri dobrom jedle, miešanom drinku či orosenom pivku. Popri prechádzke uličkami Starého Mesta natrafíte na množstvo reštaurácií a barov, ktoré svojou ponukou lákajú zákazníkov každý deň, aby príjemné letné chvíle strávili práve na ich terase. Pozrite si výber podnikov s terasou v Starom Meste, ktoré by ste mali navštíviť.

 

Výhľad na Bratislavu v Restaurant Parlament

Kde si lepšie vychutnať posedenie pri dobrom jedle ako priamo na hradnom kopci s výhľadom na Bratislavský hrad, centrum či Dunaj. Ideálne miesto na romantickú večeru vo dvojici, ale aj príjemný obed s rodinou, či priateľmi. Restaurant Parlament ponúka 3-chodové víkendové obedy pre mäsožravcov i vegetariánov.  No sklamaní nebudete ani keď si budete chcieť  sadnúť iba na pohárik. Vína slovenských vinárov, pivá z banskoštiavnického pivovaru ERB, či miešané limonády iste uhasia váš smäd. 
Chcem vyskúšať

 

 


Historické srdce Bratislavy v reštaurácii Divná Múza

Reštaurácia v centre starého mesta, hneď vedľa krásneho nádvoria Apponyiho paláca v starej radnici, je ďalšou skvelou voľbou pri spojení bratislavskej histórie a príjemného posedenia s priateľmi. Široký výber vín, čapované pivo či výber z rôznych alkoholických či nealkoholických drinkov prináša v tomto horúcom období to pravé osvieženie a na zahnanie hladu si v Divnej múze môžete dať výborný steak z juhoamerickej sviečkovice.
Chcem vyskúšať

 

 

 

Skrytá zelená terasa vo Vieche malých vinárov

Viecha malých vinárov sa síce nenachádza v historickom centre Starého Mesta, no má svoju výhodnú polohu pri Blumentáli. Terasa situovaná do dvora obklopená stromami je v centre mesta ojedinelá a o to viac vyhľadávaná, keďže počas teplých dní poskytuje vytúžený chládok. Prídu si tu na svoje všetci milovníci dobrého vína. V ponuke sú tankové vína od malých vinárov z malokarpatskej oblasti, ale aj fľaškové vína rôznych ročníkov a odrôd.

 

Sladké pokušenie v Le Papillon Restaurant

Popri prechádzke centrom Starého Mesta dostanete určite mnoho krát chuť na dobrú kávu s koláčikom. Hlavné námestie je srdcom Starého Mesta, preto keď sa chcete cítiť ako by ste boli na výlete vo vašom obľúbenom meste, vyskúšajte posedenie na terase v Le Papillon Restaurant. V ponuke majú hneď niekoľko druhov cheesecakov od klasického New Yorku až po netradičný Pina Colada. Ak práve nemáte chuť na sladké svoje posedenie si môžete vychutnať pri dobrom steaku.A na vytrávenie si môžete potom spraviť prechádzku k neďalekej Michalskej bráne, či si posedieť na Maximiliánovej fontáne. 
Chcem vyskúšať

 

 

 

Miešané drinky v Milenium Cafe

Na Námestí SNP sa nachádza terasa, kde vám pripravia osviežujúce, sladké, ovocné, energetické alkoholické a nealkoholické drinky. Ideálne miesto na večer s priateľmi. Myslím si, že vybrať si z ponuky drinkov na tejto terase nebude žiadny problém. Každý si tam nájde to svoje. Vyskúšať môžete aj Long Iland Ice Tea, Mojito či Sex on the Beach, ktoré vám pripravia aj v litrovej veľkosti pre celú partiu. A ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, jednoducho ochutnajte z každého. 
Chcem vyskúšať

 


Ako sami vidíte ponuka je rôznorodá a široká. Nechajte sa inšpirovať našimi ďalšími ponukami na príjemné posedenie pri dobrom jedle, kávičke, či drinku. 


Všetky ponuky
 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: