Kupón ako krásny darček? Vieme, ako na to!

Riešite darčeky v dostatočnom predstihu alebo si to nechávate na poslednú chvíľu? Či už patríte medzi poctivcov alebo darčeky naháňate vždy na poslednú chvíľu, máme pre vás skvelý tip. Aj z kupónu zo ZľavaDňa viete vykúzliť naozaj veľmi pekný a vkusný darček. Skvelé je, že to trvá len pár klikov :)

Aj tento rok sme pre vás pripravili niekoľko možností, ako z "obyčajného" kupónu zo ZľavaDňa vytvoríte krásny darček.

Ako na to?

Každému kupónu viete veľmi rýchlo vytvoriť pekný motív. Darčekový kupón môžete vybrať hneď v nákupnom košíku:

vytvorte si darcekovy motiv zlavadna

Alebo po nákupe vo svojom konte na ZľavaDňa, stačí zvoliť "Moje objednávky":

Ako si vytvorit darcekovy poukaz

Zobrazí sa vám okno, kde máte na výber niekoľko možností, ako premeníte svoj kupón na skvelý darček!

moznosti upravy kuponu zlavadna

Vyberte si darčekový motív

Zvoľte záložku "Darčekový" a rozprestrie sa pred vami paleta krásnych motívov. Samozrejme sme pre vás pripravili aj špeciálne vianočné obrázky, ktoré sa perfektne hodia pod každý stromček. Aj počas roka tu však nájdete obľúbené motívy, ktoré využijete pri rôznych príležitostiach. Venujete kupón zo ZľavaDňa ako darček pre kamośov, kolegov v práci či napríklad aj ako svatobný dar? Pre všetky tieto a mnohé ďalšie príležitosti pre vás máme krásne darčekové motívy!

Vedeli ste že? Do kupónu môžete vpísať aj vlastné originálne venovanie.

darcekovy poukaz ako vytvorit zlavadna

Skladačka

Vyrobené darčeky urobia najväčšiu radosť. Táto pravda platí stále, no nie? Je to už taký evergreen každých Vianoc :) Vytvorte štýlovú obálku, do ktorej vložíte svoj kupón! Nič viac okrem nožničiek nebudete potrebovať! Všetko podstatné sme pre vás totiž už pripravili a vložili primo na kupón. Jedna strana obsahuje samotný poukaz a na strane druhej nájdete motív skladačky s návodom.

obalka darcek

Obálku ako jednoduché origami dokáže poskladať naozaj každý.  Stačí postupovať podľa nášho  video návodu:

Omaľovánka

Pre všetky kreatívne duše a milovníkov omalovániek máme možnosť vytvoriť si z kupónu jedinečný originál! Stačí zvoliť moznosť "Omaľovánka" a vybrať si niekotrý motív. Je iba na vás, či ho obdarovanému vlastnoručne vymaľujete alebo to už necháte na jeho/jej preativitu. Omaľovánky majú aj nespozný antistresový účinok, čo vám v hektickom predvianoćnom období určite dobre padne :)

omalovanka na kupone zlavadna

Darčeková poukážka - teraz za zvýhodnenú cenu!

Neviete si rady s výberom? Niekedy je trafiť správny darček naozaj ťažké... Nechajte to teda na obdarovanom! :) Venujte mu kredit na nákup na ZľavaDňa v podobe Darčekovej poukážky, aby si sám vybral, čo mu urobí najväčšiu radosť. K dispozícií je niekoľko cenových variantov, od 20 do 300 eur a tiež motívov. Môžete tak venovať poukaz na nákup, pobyt, gastro zážitok v reštaurácii alebo relax na masáži! Poukážka ZľavaDňa je teda vhodná, či už na maličkosti alebo ak chcete venovať cetovateľský zážitok v podobe vysnívaného pobytu.

Viete, že? Teraz môžete získať Poukaz na nákup na ZľavaDňa za zvýhodnenú cenu s kreditom navyše!

A to všetko v štýlovom a elegantnom dizajne, ktorý môžete poskladať a vložiť do obálky alebo jednoducho odstrihnúť a získate tak krásnu dačekovú poukážku!

Darčekové poukazy ZľavaDňa

darcekovy poukaz na nakup na zlavadna

Tak vidíte, aj kupón vie byť naozaj štýlový darček. Vybavte darčeky rýchlo a na pár klikov so ZľavaDňa a užívajte si už len spoločné chvíle s rodinou, priateľmi alebo pravú vianočnú atmosféru.

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: