Kam s rodinou za letnou zábavou: Týchto 8 atrakcií musíte vyskúšať

Slnko svieti, voda láka... nie, nepostavíme žiadneho snehuliaka. Práve naopak. Užijeme si perfektné leto plné zážitkov. Mnohí ste si obľúbili tráviť dovolenku na Slovensku, prípadne u našich najbližších susedov.  V našej ponuke nájdete množstvo skvelých tipov na letné pobyty prípadne rodinnú dovolenku. Ako však na svojej letnej dovolenke zažiť niečo netradičné, najmä ak máte so sebou deti?

Hotely a penzióny ponúkajú veľa zaujímavých atrakcií, relax vo wellness alebo môžete vybehnúť do prírody. Oplatí sa hodiť očkom aj do našej interaktívnej mapy. Ak však hladáte rýchly prehľad tipov na netradičné a zaujímavé letné atrakcie, ste na správnom mieste.

 

Zábava v Dobšinského rozprávkovom svete

Kde bolo, tam bolo, na krásnych Donovaloch... Rozprávková dedinka Habakuky je plná plná čarovných domčekov, čakú tu na vás interaktívne divadelné predstavenia alebo ukážky ľudových remesiel či miniZOO. Ak dovolenkujete s rodinou na Donovaloch, toto miesto by ste nemali vynechať.

Chcem vyskúšať

 

 

Prázdniny v Rabkolande

Len 30 km od hraničného prechodu Chyžné nájdete toto magické miesto. V skratke: 34 atrakcií, 16 ihrísk, 6 ulíc, 3 námestia, k tomu múzeá, divadlá a eventy pre všetky deti. Zabavia sa tu však všetci členovia vašej rodinky, bez limitu veku,

Chcem vyskúšať

 

 

FUNNY PARK s najdlhšou šmykľavkou v strednej Európe

Čo by to bol za zoznam letných atrakcií bez nejakej tej vodnej zábavy? Pozývame vás do piešťanského FUNNY PARKu, ktorý je výnimočný hneď z niekoľkých dôvodov. Je to jediný nafukovací aquapark na Slovensku a nájdete tu najdlhšiu šmykľavku v strednej Európe (má až 14 metrov). Pod nohami vás navyše bude štekliť piesok ako na pláži. Paráda, čo poviete?

Chcem vyskúšať

 

 

#ObjavteSlovensko na horskej kolobežke

Kolobežka je dnes čoraz populárnejšia v mestách, kde sa používa na efektívny a ekologický presun. Pridajte však robusné horské kolesá a rozbehnite sa na nej objavovať krásy Veľkej Fatry. Najprv sa vyvezte 8-miestnou kabínovou lanovkou, a potom to už len rozbehnete dolu - a skvelý letný zážitok je na svete.

Chcem vyskúšať

 

 

Golfové ihrisko s výhľadom na Tatry

Zahrať si golf v ochrannom pásme Tatranského národneho parku, to sa nepodarí len tak niekomu :) Počas golfovej akadémie vám skúsený golfový inštruktor vysvetlí základné techniky tohoto gentlemanského športu. Ak ste niekedy rozmýšľali, že by ste vy či vaše deti chceli začať hrať golf, nepoznáme lepšie miesto.

Chcem vyskúšať

 

 

Ruky hore, vstúpte do westernového mestečka

Ďalšou skvelou atrakciou u našich poľských susedov je rozhodne westernové mestečko Twinpigs. V tomto tematickom zábavnom parku nájdete až 36 rôznych atrakcií a navštíviť ho môžete už za 3 hodinky cesty z Bratislavy alebo Banskej Bystrice.

Chcem vyskúšať

 

 

Leto vo vlnách

Ak dovolenkujete na Liptove, túto vodnú atrakciu by ste si nemali nechať ujsť. Vyskúšajte rafting na rieke Váh, Belá alebo na umelom vodnom kanáli v Liptovskom Mikuláši. Priezračná voda a divoká príroda - tomu hovoríme aktívny relax!

Chcem vyskúšať

 

 

Ako vidíte, je naozaj z čoho vyberať. Osviežiť si svoju letnú dovolenku môžete aj ďalšími atrakciami z našej ponuky.

Všetky letné atrakcie

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: