Kam na výlet v Bratislave? Spoznajte mesto na Dunaji ako ho nepoznáte

V rámci letného objavovania Slovenska so ZľavaDňa vám pravidelne prinášame zaujímavé tipy na výlety, predstavujeme zaujímavé lokality aj celé regióny. Dnes sa pozrieme bližšie na našu najväčšiu slovenskú metropolu.

Bratislava patrí medzi obľúbené destinácie zahraničných turistov, ale aj mnohých Slovákov. Nájdete tu totiž zaujímavé pamiatky a miesta, ktoré sa oplatí vidieť. My vám však ponúkame možnosť spoznať naše hlavné mesto trochu inak - cez nové zážitky. Láka vás dobré jedlo, adrenalín alebo spoznávanie netradičných miest? Či už ste turista alebo v Bratislave bývate, nechajte sa inšpirovať a objavujte s nami, aké netradičné spôsoby zábavy na vás v Bratislave čakajú.

Reštaurácie v Bratislave

restauracie v bratislave

Bratislava je mesto, ktoré žije dobrým jedlom. Precetujete tu na tanieri z Ázie cez Taliansko až do Ameriky na typický street food. Milovníci indickej kuchyne v Bratislave majú taktiež na výber niekoľko zaujímavých miest. Dokonalá romantická večera v Bratislave vás čaká pri na náberží Dunaja s úžasným výhľadom. S kamošmi zasa bez problémov zapadnete do pubu či reštaurácie v Starom meste na obľúbené rebrá či koleno a samozrejme nejaký ten drink alebo pivko. Samozrejme tu ochutnáte aj legendy slovenskej kuchyne ako bryndzové halušky či tradičné husacie a kačacie hody. Svoju zahraničnú návštevu tak môžete zobrať na naozaj autentický gastro zážitok zo Slovenska. Atmosféru Bratislavy si užijete najlepšie pri kávičke a dezerte priamo v uličkách nášho hlavného mesta. Bratislava je totiž mesto, kde si z menu reštaurácií vyberie naozaj každý!

Pozrieť reštaurácie v Bratislave

 

Masáže a relax v Bratislave

masaz a wellness v bratislave

Masáž je skvelý spôsob ako načerpať nové sily po náročnom pracovnom týždni. Ako pri reštauráciách, tak aj pri výbere masáží v Bratislave platí, že sa tu stretáva ponuka relaxu z celého sveta. Užijete si tu luxusné thajské masážne balíčky, romatické párové masáže aj ayurvédske masáže s využitím kvalitných bio olejov.

Ak radšej oddychujete v bublinkách, určite využijte bohatú ponuku wellness v Bratislave. Oddych v saune či relax vo vírivke s drinkom v ruke - to sú tie pravé chvíle pohody, ktoré vás nabijú novou energiou a zároveň pripravia krásne spomienky, na ktoré sa nezabúda.

Nový účes v Bratislave? Žiadny problém! :) Objavte ponuku kaderníctiev aj salónov krásy, kde sa o vás s radosťou postarajú na tej najvyššej úrovni. Krásny účes si môžete dopriať kedykoľvek, nemusíte čakať na najbližšiu svadbu :) A nové nechty či žiarivý úsmev po dentálke k tomu samozrejme patria tiež.

Wellness & Krása v Bratislave

 

Naše tipy na zážitky a zábavu v Bratislave

Spoznávať uličky Bratislavy môžete viacerými spôsobmi - počas romantických prechádzok, z vonkajších terás kaviarničiek alebo to vyskúšajte netradične. Toto sú naše tipy na zaujímavé a zábavné ponuky, ako si užijete  Bratislavu naozaj štýlovo!

Plavba po Dunaji

Plavba motorovym clnom na dunaji Bratislava

Krásny Dunaj už nemusíte obdivovať len od stola kaviarne. Poďte si užiť parádny adrenalinový zážitok priamo na jeho vlnách! Len si to predstavte: sledujte promenádu hlavného mesta, ktorú po chvíľke vystrieda krásna príroda. No a ak sa rozhodnete, môžete sa zviesť až do Viedne. Výlet motorovým člnom na Dunaji je skutočne jedinečný zážitok!

Chcem zľavu

 

Escape hra v uliciach Starého mesta

escape hra v bratislave

Zoberte partiu kamošov a vydajte sa za dobrodružstvom v escape hre pod holým nebom. Dokážete splniť tajomnú misiu? City game sa začína na Hviezdoslavovom námestí a k rozluštení všetkých tajomstiev vám bude stačiť iba smartfón a partia dobrých kamošov. Ak hľadáte netradičný spôsob, ako s priateľmi stráviť letný deň, odporúčame vám vyskúšať túto escape hru v uličkách Bratislavy.

Chcem zľavu

 

Realistický letecký simulátor Boeingu 737

Ltecky simulator bratislava

Nasadnite do plnohodnotnej repliky kokpitu lietadla Boeing 737 a zažite na vlastnej koži, aké je to byť skutočným dopravným pilotom. Na tento fantastický zážitok si so sebou môžete zobrať až dvoch kamošov. Využite teraz šancu získať limitovaný počet kupónov za najvýhodnejšiu cenu!

Chcem zľavu

 

Celodenný vstup + Kurz istenia a lezenia

lezecka stena k2 bratislava

Lezenie v ineriéri je v súčasnosti veľmi obľúbené, a preto vám ponúkame možnosť využiť najväčšiu lezeckú stenu na Slovensku! Zapožičajú vám kompletnú lezeckú výstroj a na kurze s inštruktorom sa naučíte všetko potrebné pre bezpečné lezenie. Po absolvovaní kurzu budete môcť chodiť na lezecké steny samostatne a naplno si užiť Lezeckú stenu K2 v Bratislave.

Chcem zľavu

 

Štýlová jazda históriou

presporacik bratislava

Nasadnite do vozidla zo starých časov a vydajte sa na vyhliadkovú jazdu Prešporáčikom-Oldtimerom®. Cestou na Bratislavský hrad spoznáte všetky najznámejšie pamiatky hlavného mesta. Počas jazdy na hradnom alebo panaromatickom okruhu spoznáte okrem historických faktov a krásnych výhľadov aj mnohé zakutia a príbehy, ktoré sa v uličkách ukrývajú. Všetko to začína v centre pri historickej budove Opery. Prešoráčik sa stal symbolom Bratislavy rovnako ako Bratislavský hrad či UFO. Stačí nasadnúť a nechať sa unášať históriou!

Pozrieť pounku

 

Wellness s výhľadom na Bratislavský hrad

wellness v centre bratislavy

Užite si wellness o rozhole 30 m² priamo v Starom Meste. Cez okno najvyššieho poschodia hotelového wellness sa vám naskytne pohľad priamo na Bratislavský hrad. Čaká vás relax v saune, 50-minútová uvoľnujúca masáž aj relax v parnom kúpeli.

Chcem zľavu

 

Naša metropola ponúka naozaj dosť netradičných spôsobov ako stráviť voľný čas. Máte nejaké obľúbené aktivity, miesta alebo tipy, čo by mal v Bratislave každý návštevník (či už domáci alebo turista) vidieť a vyskúšať? Dajte nám o nich vedieť napríklad na našom Facebooku. Výpočet našich ponúk z  hlavného mesta samozrejme nekončí a pre daľšie inšpirácie nemusíte chodiť ďaleko :)

 

Ďalšie ponuky z Bratislavy

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: